Arama sonuçlarınız

1. hakkı57

4x4 Arazi Aracı Almayı Düşünüyorum

Ynt: 4x4 Arazi Aracı Almayı Düşünüyorum sadece av içinse pajero 5 kapı iş görür.parça sıkıntısı yok. suziki de iş görür hatta parçası daha bol.
  2. hakkı57

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor aynen katılıyorum başka bir konuda bunu açıklamaya çalışmıştım.aynı model ve şase benzinli bir aracı örnek gösterir ve hatta imkanınız varsa ruhsat fotokopisini alabilirseniz kanunda belirtildiği gibi doğru evrak ve projelendirmeyle bu işlem mümkün.ama...
  3. hakkı57

Dizel motor yerine benzinli motor

Ynt: Dizel Motor Yerine Benzinli Motor kanun bu ;)
  4. hakkı57

Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur motul un lsd li diff ler için olanlarından koyabilirsiniz ben sürekli kullanıyorum sıkıntısızdır
  5. hakkı57

Yardım?

Ynt: Yardım? üzgünüm ama sığmaz yükseltme vs. gibi tadilat gerektirir.
  6. hakkı57

Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ?

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? 4x2 den 4x4 yapmak şanzıman differansiyel şaft yükseltme lastik jant derken nerden baksanız 10.000 tl tutar.bence o paralara düzgün bir 4x4 alsanız daha iyi olurdu.
  7. hakkı57

Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ?

Ynt: Nissan Arazi Aracına Benzeyen Bir Modeli ? bence hiç girmeyin bu tarz araçların parçası bulunmuyor ve de arazi kabiliyeti sizi tatmin edermi o meçhul.bu modellerin ön takım salıncaklıdır fazla yükseltme şansı olmaz olsada kırılır ve aks diff gibi parçaları bulamazsınız bulsanızda çok büyük...
  8. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? :) :) :)
  9. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? :D :D üstüne gitmezseniz bişey olmaz hemen kaçıyorlar.ama tedbirli olmakda fayda var.
  10. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? evet ;) insanın inanası gelmiyor dimi? göl kenarındaki ağaçlık ve çalılık alanda bolca var.hatta çalıların arasında dolaşırken bi kaçkere rasladım.kolay kolay saldırmıyor ama tehlikede olduğunu anladığında kaçsanız iyi olur ;) tanıdık bi abimize saldırdı allahdan dize kadar...
  11. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? yılan? su yılanıysa sıkıntı yok öncedende çok vardı sürekli oltalarıma dolanıyordu namussuzlar ;D ama engerek falansa sakat tabi.terkosa gitmiyorum sırf engerekler yüzünden ;)
  12. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? iyi bari ilk fırsat da bi keşif yapayım ;) teşekkürler.
  13. hakkı57

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? sazlıbosna kurutulmadımı? ben kanal projesinin oradan geçmesi nedeniyle gölün kurutulduğunu biliyorum?sürekli sizn bahsettiğiniz tarla yolundan inerek göl kenarına balığa giderdim bir kaç sene evvel.acaba hala su varmı oralarda uzun süredir hiç gitmedim.
  14. hakkı57

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. neler kaçırdığımızı fazlasıyla tahmin ediyorum ;) uçmakderede fazla oyalanınca kemikliburuna vakit kalmadı.artık önümüzdeki maçlara bakıcaz ;D bayram da rota o taraflara olursa memnuniyetle katılırım ;)
  15. hakkı57

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. emre bey sizin dediğiniz yere bu sene bizde gitmek istedik ama olmadı :( haziranda bizde 3 aile 3 hilux ile küçük ege turu yaptık :) kemikli burundaki kumsalda 1 gece kamp yapmayı planlamıştık ama kısmet olmadı eceabatdan çanakkale ye...
  16. hakkı57

Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!!

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! gezen de ve diğer forumlarda bu konu baya işlenmiş.bazıları olur derken bazıları olmaz 2012 de yeni kanun çıktı demiş.peki 2012 de yayınlanan yeni kanun nerde? net de baya bi araştırdım bulamadım.bilen varsa buradan...
  17. hakkı57

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! bu kanun 2011 de yayınlanmış ve de daha sonra üstüne yeni bir kanun çıkmamış galiba ??? işin aslı bende olmaz diye biliyorum ama eminde değilim.zaten mantıkende yakıt değişikliği niye olmasınki?ne zararı var?devlete...
  18. hakkı57

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! valla bulabildiğim bu ;) burada benzinli motordan dizel motora veya dizel motordan benzinli motora geçişde istenilenler yazıyor dolayısıyla bunları doğru projelendirirseniz sıkıntı yok gibi ;) bu mevzuat şu an...
  19. hakkı57

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! hımmm karbüratörde sıkıntı oldu sanırım?aslında benimde 2.2 benzinli hiluxum için aynı güçlendirmeyi düşünüyorum ama bunu motor değişmimi yoksa turbomu takarak yaparım onu bilmiyorum.galiba turbo v.s uğraşmak...
  20. hakkı57

Ynt: Vx80 -1991 3.900 Benzinli--beygir Gücünü Arttırmam İçin Lütfen Yardım !!! ayna mahruti oranlarınıda yükseltin bari rampalarda bayılmayı engeller.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.