Arama sonuçlarınız

1. dentist

aks kesme

Ynt: aks kesme herkese teşekkürler.arka aksları heavy duty ler ile değiştirdik.tabi tek tarafı cepten karşıladık ama olsun.kafamız rahatlar.ayna mahruti oranları 31 inch için yeterli denilmişti ama tabi biraz daha araştırmak lazım.
  2. dentist

aks kesme

Ynt: aks kesme size de teşekkürler
  3. dentist

aks kesme

Ynt: aks kesme teşekkür ederim
  4. dentist

aks kesme

Ynt: aks kesme valla jeep ;D .ama yetiştim sonradan tekere :D :D :D .araba serviste bekliyoruz havadisleri.
  5. dentist

aks kesme

herkese tekrar merhaba.dün gölbaşı haymana yolunda kar içinde ama ana yolda ilerlerken birden sol arka teker beni geçti.ne olduğunu anlayamadım frende boşaldı birden.neyse inip baktık aks komple kırılmış.disk paramparça.balatalar olduğu yer parça pinçik fren hidroliği akıyo falan fişman.bu arada...
  6. dentist

Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee tavsiye içinteşekkürler.şaft mafsallı oldu ama ön track barı ilk defa duydum.hemen bi el atalım.portbagaj olayına gelince yakışmadığını hiç düşünmemiştim ne yalan söyleyim :D ama onun içi çakma kamp malzemesi dolu.malum zj lerde bagaj büyük...
  7. dentist

Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee herkese teşekkürler.sırada sanırım vinç var.ama ozan moralimi bozdu ;D tekerler lahmacun gibi kalmış dedi iyimi :D :D :D :D belkide sıra değişebilir.
  8. dentist

SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ

Ynt: SONUNDA DEĞİŞİM BAŞLİYOR ZJJJJ bizde de bi zj var bizde onunla uğraşıyoruz.vinç ilerde düşünüyoduk ve hep kafamda zj lerin ön tamponu vinçle iğrenç oluyo düşüncesi vardı.sizin şu tampon ve vinci görene kadar.ilerde sizi rahatsız edeceğim müsadenizle.çizimleri ve ayrıntıları paylaşırsanız...
  9. dentist

Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee 6 ayın sonunda tekrar bi şeyler yapmaya başladık.tarotodan flanşlar geldi.orjinal dodikleride aldık.şnorkel de yolda bugün elimizde olacak.bakalım nasıl duracak.merakla bekliyorum.fotolar 2 3 gün içinde yüklenecek.
  10. dentist

akü bilgisi

Ynt: akü bilgisi ozan da ısrarla optima al dedi ama ben dayanamadım ucuzunu aldım ;D delco 74 amper ters kutup akü aldım.zaten bunun orjinal aküsü bu imiş.ama vinç alırsak o ayrı direk optima.herkese teşekkür ederim özellikle ozan a.başını çok şişirdim ::)
  11. dentist

akü bilgisi

Ynt: akü bilgisi optima sarı biraz pahalı.o yüzden vinç bağlanana kadar idareten başka bi şey düşünücez.
  12. dentist

akü bilgisi

hepinize merhebe.araç 5.9 zj ve akü sorunu yaşıyoruz.sanırım akü yetersiz kalıyor.bir hafta çalışmayınca kendinden geçiyor.değiştirmeye karar verdik ama amperine markasına karar veremedik.optima kaç amper koyalım veya hepinizin malumu optima biraz pahalı başka bi akümü koyalım.herkese teşekkürler.
  13. dentist

aynı işi iki kere yaptıranlar

Ynt: aynı işi iki kere yaptıranlar sizi çok iyi anlıyorum ama biz aabayı araziye bile sokamadan bunlar oldu.kızgınlığım o yüzden.ama halen para saçmaya devam napalım çok zevkli ;D
  14. dentist

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 o vinç ne işe yarıyo o vakit ;)bizde yok diye alla alla :D
  15. dentist

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 ozan bayramdan sonra bizi kötü yola düşürcenmi ;D ;D ;D ;D
  16. dentist

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 insignia yı hemen veriyim :D :D
  17. dentist

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 kaça satıyon ;D ;D ;D ;D
  18. dentist

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 ahn da siyah jant.hemde simsiyah.nerden buldun bunları.bana da al bi tane ;) pardon dört tane ;D
  19. dentist

acil yardım

Ynt: acil yardım kaç gündür giremedim yeni yazıyorum.ozan seni görünce tırstım.o kadar toplamaya benim çapım yetmez.azıcık aşım ağrısız başım.sen bi bitir önce sonra bakarız.ama yok bakmayız sonra kapıyoz şifayı olan paraya oluyo ;D
  20. dentist

acil yardım

Ynt: acil yardım teşekkür ederim yavuz bey

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz