Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok olmamis.camper yada karavan mantigina ters.bir iki kurarsiniz. Daha sonra zulum olur.heleki birde diğer malzemelride toplayacaksiniz baha zahmetli iş.
Yeni alacaginiz arabanin ruhsat bilgiler kisminda eski arabanizdaki gibi ise bir ihtimal olur.yani yeni aracinda ruhsatinda karavan yaziyorsa olur.uazmiyorsa karavan donusumu yapmak zorundasiniz.
Acizane fikrim yaparsiniz amma velakin yeni araciniza tekrar proje cizdirim tse ve oradanda muayeneye sokarsiniz.sizin sormak istediginiz herhalde "bu islemler yapilmadan olabilirmi".bence olmaz.
Basarili bir calisma gibi. Karavan kisminin dizayni guzel ve kompakt.fakat arac yere cok yakin duruyor. Benim gozume bu acisan hos gelmedi.araci biraz daha amartisorlerden yukseltseler on numara olurdu.
Ustadim sende de j9 varmis.fotograf paylasimi yapabilirmisin.teoman arkadasimiz ya siteye girip bakmiyor mesajlara yada karavana nazar degmesin diye paylasmiyor.
Erdeman bey bende yapima baslayacagim.bu basliktaki amacim karavani olan yada yapmaya niyetlenenlerle tanismak.bilgi alis verisinde bulunmak.tanismaktan kastim sadece internet platformunda degil reel dede gorusebilmek.ben yenimahalledeyim.
J9 ici kucuk yazmissiniz ama hic te kucuk bir arac degil.içine temel yasam ihtiyaclarinin hepsi rahatlikla sigabilir.fotograflarini gorsek hic fena olmazdi .lakin paylasmayacaksiniz herhalde.