Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Soğucak Yaylası Yolu
yeniden merhaba,
bu cumartesi soğucak yolunu yine denedim.artık yol epey açılmış.yaylaya varmama sadece 3 km kaldı.Kısa ama yoğun bir kar birkintisi yüzünden geçemedim.Tek araç olduğum için risk almamak adına çokta zorlamadım.
10güne yayla açılır
bilginize...
Ynt: Soğucak Yaylası Yolu
Ben Lassa ok144 çamur lastiği kullanıyorum.Düzde belirttiğiniz miktarlardaki karda etkilenmiyor araç ,yola devam edebiliyor ama uzun rampalarda sorun yaşıyorum tabiki.Geçen hafta çıkamadığımı söylediğim yerde karlı uzun bir rampaydı zaten.
Tabi lada nivanın...
sorubankası haricinde başka bir kaynağa ihtiyacınız yok. Soru bankasından çalışmanız yeterlidir.
Benim tavsiyem , önce işletme dersine sonra Ulusal ve Uluslararası düzenlemelere çalışmanız.Teknik bölümünde kafa karıştırıcı teknik bilgiler olduğundan sona bırakmanızda fayda var.
Bazı konuları...
merhaba,
önce yukarıda ilk mesajda belirtilen linkten ön başvuru yapacaksınız.
ardından vakıf banka sınav harcını yatıracaksınız.
Elektrik-elektronik mezunuysanız teknik dersinden muaf sayılırsınız.Muafiyet prosedürleri için kıyı emniyetini arayınız.
telsiz simplex-röle ayarları için aşağıdaki...
Ynt: Tavana Sis Farı İçin Kablo Tesisatı-nereden Çekiyorsunuz ?
uzunca bir süre dönüş olmayınca bende dün aklıma yatan yerden tesisatı çektim.
kabloyu sağ ön yağmur oluğundan kaputa indirdim.
Merhaba arkadaşlar
Geçen ay bir lada niva aldım.Yavaş yavaş aracımı giydirmeye başlıyorum.Aracımın tavan demirine 4 adet sis farını monte ettim.Ancak elektrik kablolarını nereden tavana nereden geçirebilirim diye bakındım bakındım temiz bir yol bulamadım.
Siz aracınızdaki tavan sis tesisatını...
Ynt: Marmara Bölgesinde Trekking Arkadaşı
Merhaba ,
kendinizden biraz bahseder misiniz.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz,isminiz nedir yaşınız kaçtır.
Saygılarımla
Ynt: Gps İle İlgili Yardım
Merhaba
data kullanım yoğunluğu nedir ?
Birde aşağıdaki ilk 3 uygulamadan hangisi acaba ? Familiy Locator olarak arattığımda aşağıdaki sonuçlar çıkıyor.
Ynt: Gps İle İlgili Yardım
cevabınız için teşekkür ederim.Android yazılımlarının tümü haklı olarak birbirini görebilmek için data iletişim istiyor.GPS ise tek yönlü bir data gönderiyor yani bizim koordinatımızı bize gönderiyor.Bizim koordinatımızı başka bir cihaza gönderebilen ücretlide olsa...
Merhaba arkadaşlar,
Gsm kapsama alanı dahilinde olmadığımız arazi şartlarında ekip arkadaşlarımızla birbirimizi harita üzerinde görebileceğimiz bir gps sistemine yada yazılımına ihtiyacımız var.Bu ihtiyacımız için ne yapmamız gerekiyor.
akıllı telefonlar için böyle bir yazılım var mı yoksa...
Ynt: Kamp İcin Deneyimli Kisilerin Tavsiyelerine İhtiyacimiz Var
6 kişilik çadırda 5 kişi rahat edemezsiniz.
2 tane 4 kişilik çadır alın rahat rahat kalın.
Ynt: Motosiklet+römork Yardım
sahibinden.com da bir çok ilan bulabilirsiniz bu konuyla ilgili.
Mesela ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-romork-motosiklet-romorku-116362156/detay...