Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar-Mnt Tent Trailer- emirem
teşekkürler yusuf bey yeni fotoları yayınlayacağım yorumlarınızı bekliyorum selamlar.
halil bey sizede teşekkür ederim
BÜGÜN KAYNAK GÜNÜ ÜST KABİN KALDIRMA DİREKLERİNİ TERAZİYE ALIP ANA GÖVDEYE KAYNATMAK YORDU BİZİ AMA SAĞLAM VE TEMİZ BİR İŞ OLDU
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
mrh. yücel bey bir konuda fikrinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.çeki okunun uzunluğuyla ilgili değişik ölçülere rastladım yapmaya başladığım tenttrailer'imin hantal olmasını istemiyorum. malum çelebi yollara...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
yücel bey kolay gelsin adım adım sizi takip ediyorum .İç kaplamada laminant kullanmanızı anlıyorum pratikliği açısından her nekadar benim için erkende olsa bende en uygun malzemeyi araştırıyorum diş cephe için alanım az...
mrh. Bülent bey civataların gevşemesini önleyecek kimyasallara ihtiyacım olacak özellikle üst kabini kaldıracak hareketli sistemde kulanacağım somun ve tekerlek civatalarında hafta sonları istanbuldayım işim gereği hafta içi...
bülent bey profil ağırlığı yaklaşık olarak dingil , üst kabin taşıyıcı dahil 250-275 kg olacak boya işlerini kendim yapacağım komprosörle çalışan boya tabancam var .yüzeyleri temizleyip boyadan önce astar atmayı düşünüyorum. tekni...
Ynt: Camping Trailer Hakkında Görüşleriniz?
teşekkürler yücel bey sizin sayfanızı inceledikten sonra kafamdaki bir çok soruyu çözmüş oldum .Benim karavanım MNT TENT TRAİLER sayfasına ilginizi bekliyorum özellikle dingil ve şası kısmı size yabancı gelmeyecektir.ayrıca apartman bahçesinde...
ÜST KABİN KALDIRMA SİSTEMİNİN PROFİL VE MAKARALARI HAZIR BAYRAM USTAYLA GÜNÜN POZUNU VERİYORUZ.
üst kabin kaldırma sistemini test etmek için profillerini hazırladık makaralarını taktık bir tanesini tezgaha monte edip test ettik .