Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Re: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
hamama gidelim bir kese atalım hamama gidip bir kese atıp napalım :D (pazara gidelim bir tavuk alalım şarkısının melodisi ile okuyun)
Hamama gidelim.hamam şart...
Günaydın Anoff :D
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
iğneyle çıkarsın...xjsilin yaparım ben sana peşine bide dörtloyatak tablet verirrim bişicin kalmaz...
Mustafa Büyüm fotolar için çok teşekkürler.
Mustafa abim senin foto boyutu büyüktür ufaltıp biraz öyle denersen skıntısız yüklersin. 5 adet fotonun toplam boyutu 5120 kb yi geçmemeli...
Konya sokakta Taşkın elktronik var Oktay abi babamın iyi arkadaşı.Selamımızı söyle ona çaksın azına 2 tane hellalarınla mutlu mesut yaşamaya devam edersin...
hahhh :D sabah sabah iyi güldürdün lale :D
Günaydın
Salih abi Mesut abi ellerinize sağlık fotoğraflar çok güzel...
Yarın oldu :D
şimdi bekleyebilirmiyim:D Özellikle Şu Geçilmesi iddia konusu olan yeri çok merak ediyorum...
Bide kamp nasıl geçti yağmur çok üzdümü yoksa eğlenceyemi dönüştürdü durumu ?
Abiler Günaydın,
Bugün günlerden Şaşmaz dünde şaşmazdı :D pazartesi gene şaşmaz :D bundan sonra sürekli şaşmaz:D
bu arada Muratın ön tamponu için diyorum ki Senin demirden tamponun olsa torpilli bayrak ile saldırrım sana toprağım
bende kampa katılmak istiyorum Eşimle beraber gelemeyeceğim için kız kardeşimle gelicem.Malumunuz pazar günü kuzenimin 7 si mevlüdü olduğu için pazar organizyondan erken ayrılacağım.
Sormak istediğim offroada katılmayacağım için jeeple...