Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
Ahh Şahsuvaroğlu ahh...
Milleti nelerle uğraştırıyorsun...
Tamam... 4X4'ten vazgeçtik... :)
Getir bari şöyle adam gibi tam donanımlı 4X2 pick-up'lar dan... Varsın 43 değil de 53 bin olsun... Zaten onu oradan bunu buradan kendin alıp...
Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!
Aslında yakıt tüketimi bütün pick-up'lar da çok yüksek... Ancak bunlara hobi amaçlı sıra dışı araçlar olarak bakıp öyle değerlendirmek lazım... Özellikle de 4X4 olanları...
Tabi bunlara ticari kamyonet gözüyle bakarsanız o zaman iş değişir...
Yukarıdaki haberle bir önceki sayfada yer alan Ali Kibar haberini yan yana koyduğumuz zaman Türkiye'deki otomotiv piyasasının kimler tarafından yönlendirildiği açık seçik görülüyor... 8)
Adapazarlı Verso’ya ticari vize çıkmadı 250 milyon Euro’luk yeni yatırım kaçtı.
Maliye’nin Avrupa’dan ve Sanayi Bakanlığı’ndan tip onay belgeleri alındıktan sonra Türkiye’de üretimine başlanan Toyota Verso’nun ticari versiyonuna ÖTV vizesi...
Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında
Yılın ilk dört ayında binek otomobil pazarı geçen yıla göre yüzde 19 daralırken, hafif ticari araçlardaki gerileme yüzde 33 seviyesinde oldu. Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) hükümetin bu durumu yeniden gözden geçirmesini isteyerek, geçen yıl...
Yılın ilk dört ayında binek otomobil pazarı geçen yıla göre yüzde 19 daralırken, hafif ticari araçlardaki gerileme yüzde 33 seviyesinde oldu. Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) hükümetin bu durumu yeniden gözden geçirmesini isteyerek, geçen yıl...
Elbette illa da pick-up alacağız diye bir iddiamız ve ısrarımız yok...
Benim bu yıl Kasım ayında İstanbul'da yapılacak Autoshow Fuarına kadar sürem var...
O fuara kadar bütün araçların 2013 modelleri de gelmiş olur... Üstelik fuara özel...
Bu yılın başındaki; Actyon Sports Lüks XDI 2.0 4X4 6/AT (QJ) 18" fiyatı 54.674 TL.
İnsan bu fiyatlara inanamıyor...
Elbette satılır...
Ancak 2012 içinde en fazla 10 adet... Zaten Ford Türkiye'de daha fazla getirmez diye tahmin ediyorum...
Aynı şekilde; örneğin Toyota'da da şu an için 4X4 A/T Hilux yok... Sipariş üzerine getiriyorlar... Ki o da yaklaşık 3-4 ay sürüyor...
Evet vergi düzenlemesi çıkmazsa 4X4 Korando Sports gelmeyecek... Bu doğru... Çünkü Şahsuvaroğlu o fiyatlara Korando Sports satılamayacağını düşünüyor... Aslında bu bir anlamda Şahsuvaroğlu'nun Ssangyong markasına olan güvensizliği gibi...
Hani keşke Yeni Ranger'ın olsa ama... Bu fiyat bilgisi (teknik veriler öyle zaten) bana eski Ranger'a aitmiş gibi geldi...
Doğru söylüyorsunuz... Yapılması gereken kasa boyu ile oynamak... Ancak duyduğum kadarıyla ithalatçı distribütörler ile maliye arasında görüşmelerde devam ediyor... Fakat özellikle de Avrupa'daki kriz nedeniyle bu sene içinde vergilerde...
Demek ki reklam ve tanıtım anlamında bir kıpırdanma var... :)
Bir de şöyle adam gibi full donanımlı araçlar getirseler iş dahada güzel olacak...
En azından ben ve benim gibi düşünen başkaları da Ssangyong'a binmeye başlayacak... ;D
Ynt: Ssangyong resmi sitesinden Ssangyong-Mercedes kalitesi...
Arkadaşlar ben kimsenin Ssangyong markasına söz ettiğini sanmıyorum...
Eminim bir kaç yıl sonra otomotiv piyasasında o da arzu ettiği çok araç satan üretici seviyelerine ulaşacaktır...
Ancak bunun için eğer Türkiye örneğinden yola...
İlgilenenler için biraz önce Oğuşlargrup'tan şöyle bir mesaj geldi:
Ssangyong'lar da 20.000 TL'ye 12 ay sıfır faiz veya 0,86 60 ay vade tamamına kredi...
Aslında bu Korando'da hiç fena değil... :)
E-XDI 2.0 4X4 6/AT - CK versiyonunun fiyatı 74.850 değilde 64.850 olsa peynir ekmek gibi satılır ve hatta o fiyata gider bir tanede ben alırım... ;D