Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
SIRA NO ADI VE SOYADI RUMUZU ARACI KATILIM YERİ
01- Levent BALIKAY balikay 1997 2.2i 4 kapı İzmir-Seferihisar
02- Murat HURMA...
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Selam herkese. levent abi listeye beni de eklersen sevinirim. Emre bey telefondan bilgisayara yükleyemedim bir türlü fotoları ama başaracagım emin olun :) Fan termiginin civası bitmiş benim aracında tamiri yapıldı müthiş bir fan sesi geliyor bu arada Hüseyin ustam...
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Evet sizlerle tanıştıgım için çok mutluyum gerçekten. hüseyin ustam emre bey telefonda levent abiyle tanışma olanagı buldum. aracımın bayagı bir bakıma ihtiyacı varmış hüseyin ustam ellerine saglık :) fotografları henüz yolda oldugum için bilgisayara...
Efendim sizleri ilgiyle takip ediyoruz :) şu an kuşadasındayım sahil boyu dolanarak antalyaya kadar gelecegim oralarda olursanız sizle ve hüseyin ustayla tanışmak isterim. saglıcakla kalın...
yakıt dizel bir clio'ya göre çoktur ama aslan besleyen yemini esirgemez :)) al arkadaşım mekanik bir sorun yoksa hatta mümkünse motor rektefiye edilmişse al gitsin :))
Ynt: Frontera hararet ?
benim de 3.2 frontinin hararet klima açıkken yolda 90 100 arası oluyor. ustaya sordum normal dedi ama dediginiz gibi bir fokurdama sesi falan yok. termostatı degiştirin dedim gerek yok dediler umarım yolda bırakmaz :)
Sevgili arkadaşlarım eminim çok eglenceli bir gezi olmuş fotolardan belli keşke çalışmak zorunda olmasam da ben de gelebilseydim..fotografların devamını bekliyorum..saygılar.. (bu ara o batanlardan biri hüseyin ustanın araç mı?=)
Ynt: Frontera 3.2
3.2 v6 şehir içi ortalama 100km de 18 lt yakar bu da benim aracımda ortalama 45 ya da 50 kuruş/km diyebilirim. şehirler arası da geçen hafta trabzona gidip geldim ama 120 ile 160 arası hiç düşmeden 40 kuruş yaktı ortalama. 6 aylık vergisi arkadaşında dedigi gibi 652 tl. yedek...
Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti...
Kardeşim bu çok basit olmadı mı :) belki anahtarcıdan bir anahtar uydurabilir ya da oradaki kilidi basit bir masa kilidiyle de degiştirebilir miyiz acaba :) ama emin ol bunu da deneyecegim olmazsa :) :) teşekkürler görüşmek üzere saglıcakla kal..
herkese selam.hüseyin usta güven otodan dün verdigim sipariş bugün ulaştı artık stepne kapagına kavuştum şükür :) yalnız rengi tutmadı ve daha önceden hafif çatlamadan dolayı perçinlenmiş.şu an boyadan önce plastik ustasına dışını da iyileştirmesi için...
arkadaşım senin de ilgine teşekkür ederim. ümitle bekliyorum. ilk kaybettigimde ankara istanbul izmir neredeyse hiç bir yer kalmadı güven otoda vardı onlarda satmışlar yetişemedik o zaman.yurt dışından getirelim dediler fiyat ortalama 1200 tl falan...
Teşekkürler ilginize arkadaşlar. bu ara hüseyin ustam kapak sorununu hala çözemedim ola ki bir şekilde denk gelirse bilgilendirirseniz sevinirim.görüşmek üzere...
arkadaşlar herkese selam yaklaşık iki aydır iş yogunlugum nedeniyle ve siteye girişte yaşadıgım sıkıntılar nedeniyle giriş yapamamıştım.umarım herkes iyidir.birkaç fotograf benden de..sevgiler saygılar...
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Onur bey aradım ankara güven otoymuş onlara sormuştum sattık demişlerdi bugün aradığımda yeni söküp satıyorlardı.bekleyin belki gelir dediler.herşey için çok teşekkürler..