Arama sonuçlarınız

1. metintüre

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Sayın arkadaşlar adım Metin Türesin Teknikdirektörüm 53 yaşımdayım Bisikletimle defalarca Ankara- İstanbul Ankara-Akçakoca Ankara -Antalya Ankara- Fethiye turları yaptım.Halende turluyorum .Hepinize kazasız belasız geziler...
  2. metintüre

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Sayın Cem Bey bana e-mailinizi yollarsanız hazırladığım 2011 gezi resimlerimi size göndereyim, siz de uygun bulursanız yayınlarsınız.. mturesin@yahoo.com adresine bir mail bekliyorum..hoşçakalın..
  3. metintüre

Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Tam Fethiyenin içinde 4 km lik sahil bandı bulunan Şehitler anıtı parkında 5 lira giriş bedeli ödeyerek gece yada gündüz güvenli şekilde konaklayabilirsiniz.Su ve tuvalet var market mesafeleri ise duracağınız yere göre 100-- 150 metre uzaklıkta...
  4. metintüre

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Sayın arkadaşlar sezonun açılması ile Belcekız plajında günün her saatinde özel güvenlik görevlileri devriye geziyor yaşanan yada yaşanacak olumsuzluklara anında müdahale ediyorlar .Şu an itibarı ile çevreden yayılan gürültülü müziğede müdahale ediliyor yazın harekerli...
  5. metintüre

Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları

Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları Sayın arkadaşlar Ölüdeniz Meri otel yolunda iki kamp vardır her iki kampta el değiştirdi ilk kamp eski adı Ölüdeniz kamp yeni adı Şeker kamp, diğeri eski adı Suara kamp yeni adı Denizatı kamp.Her iki kampın fiatı şöyle karavan 10 lira , kişi...
  6. metintüre

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Sayın Teos inşallah sevdiklerinizle benden daha çok gezmeniz dileği ile bir yerlerde karşılaşmak üzere . Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla...
  7. metintüre

Fethiye Ölüdeniz

Ynt: Fethiye Ölüdeniz Sayın Cem bey konuyu yanlış yerde yayınladım siz düzelttiniz önce pardon sonrada teşekkür ederim.Size olan saygımdan dolayı çektiğim resimleri ilk fırsatta yayınlayacağım .(Benim aklım ermiyor, eşime ve kızıma rica edeceğim uygun bir zamanda tüm gezdiğim alanların...
  8. metintüre

Fethiye Ölüdeniz

Sayın arkadaşlar Dünyanı en güzel plajı seçilen Ölüdeniz belcekız plajı çevre koruma başkanlığının talimatı ile yeni çehre kazanmış,eğer bu alanı daha önce gördüyseniz aklınızdaki o görüntüleri unutun her taraf tertemiz kanuna aykırı onlarca otel ya yıkılmış ya boyları kısalmış , barakalar...
  9. metintüre

Şile Kaçamakları

Ynt: Şile Kaçamakları Sayın arkadaşlar bu satırllarım kesinlikle polemik yaratmak açamlı olmayıp sadece merakımı gidermenizi rica ediyorum. Gezdiğimiz doğa harikalarını -- manzaraları-- zaman zaman bir kenara bırakıp postalların, botların , tava tencerelerin buralarda yayınlanması ne derece...
  10. metintüre

İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011)

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sayın Baysan eğer sağlık sıkıntınız yoksa yaşın hiç önemi yok hayata bir kere gelinir ve hayatı ıskalamamak lazım.Sizin yaşam şartlarınızı ve neleri yapıp neleri yapamayacağınızı billemediğim için size bir önce yazdığım yazıyı...
  11. metintüre

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sayın Taiga Haldun bey yazınızı çok geç farkettim pardon .Teşekkür ederim karşılaşmak dileği ile kısmetse.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim.Sağlıkla..
  12. metintüre

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sayın Baysan,Karavancılığın el kitabı isimli bir kitap yok sanırım ,ancak karavan ile ilgili sorularınızı hem ben, hemde burada yazan diğer tecrübeli arkadaşlar cevaplayacaktır .(Ben sadece motokaravanımda yaz- kış yaşayan biriyim size...
  13. metintüre

Ynt: İznik Gezimiz; Perihan - Celal Yalçın (22 Ocak 2011) Sayın arkadaşlar,yılın büyük bir bölümü motokaravanda yaşayan biri olarak bahse konu olan canlılarla bende arada karşılaşıyorum.Bu canlılar inanın tez konusu gibi ;D tarafımdan hiç birinizin araştırmadığı kadar araştırıldı bunların çoğu...
  14. metintüre

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sayın arkadaşlar bu tanışma bölümünü görmeden dün "uludağın soğuk yüzü...sıcak karanaımızdan"konusuna müdahil oldum kusura bakmayın. İsmim Metin Türesin 1985 yılından 1999 senesine kadar çekme karavan 1999 dan itibarende motokaravan kullanıyorum ve yılın büyük...
  15. metintüre

Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :)

Ynt: Uludağ'ın Soğuk Yüzü... Sıcacık Karavanımızdan :) Sevgili Hüseyin ağabey, senin gibi bir gezginin beni kamp dışı konaklama üstadı ilan etmesi bana keyf ve onur verir vede şımarırım ;D .Hiiiççç numara yapmıyorum yapmam senin olduğun yerde benim karavancılığımın esamesi okunmaz .Önümde...
Geri