Arama sonuçlarınız

1. E

Gezenbilir Kırşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Kırşehir Grubu Ad - Soyad: GÖKHAN ALTIPARMAK[/size]Doğum Tarihi Ve Yeri: 1987 KIRŞEHİRMemleket:KIRŞEHİRSemt:KERVANSARAY İlgi Alanı: ADRENALİN VERECEK HERŞEY VE OFF ROADNot:SAYGILARR ::)
  2. E

Defender Arka Difransiyel Kilidi

Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi valla bildiğim kadarıyla mümkün arb marka havalı kilit diferansıyel var komple satılıyor galiba ..
  3. E

Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir.

Ynt: Mehmet Becce ağabeyimizin annesi vefat etmiştir. allah rahmet etsin . günahlarını bahışlasın sevaplarını bol etsın
  4. E

KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ? teşekkür ederim
  5. E

KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

merhabalar kırşehirden karlı dağlardan selamlar . sormak istediğim bilgi almak istediğim kayseri de bulunan otokar servisi sanırım ümit oto idi . burada araçlarını yaptıranlar varmı . işçilik yedek parça bol mu.. veee en önemlisi fiyatlandırmaları nasıl oluyor çok fazla uçuk mu . bilgisi olan...
  6. E

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor sayın takoser oto bir 110 luk difonun komple boya kaput işleri ne kadara patlar bin ikibin ortalama bir kaput yanı boya zaten bellidir fakat kapt çok hasat olmamak şartı ile ufak teefk düzeltmeler . yani örneğin 2 bin lira boya kaporta 1.5 lira...
  7. E

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor peki ben mke den bir pıck up alsam . şaseyi soymadan komple beyaz renge boyatsam . genel alt takım motor sanzıman bakımını yaptırsam iç döşemesi ve elektrik aksamını yptırsam tabi ufak tefek farar stoplar vs gbi masraflar da dahıl olmak üzere...
  8. E

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor bunların toplam malıyetı motor harıç ne kadar tuttu ben de toplatmak ıstıyorum kırsehırden yazıyorum saygılar sunarım
  9. E

LAND ROVER DEFENDER PICK UP

Ynt: LAND ROVER DEFENDER PICK UP yok amacım yuk tasımak yanı yaylaya gıttmek ayrıca ben tüpçülük yapıyorum yanı anlayacagınız hobı amaçlı ve arazı için kullanacagım :D yani boya motor sanzıman ve alt takım ufak yefek ne kadara patlar bana saygılar sunarım cevqap yazan bitini bulabildiğim...
  10. E

Ynt: LAND ROVER DEFENDER PICK UP yok mu şu garibe yardımcı olacak
  11. E

Defender Toplaması

Ynt: Defender Toplaması teşekkür ederim yanlız benı yanlış anlamışsınız .. ben mke den yaklaşık 3 binliraya satılıyor tentelıler . kalan 3-4 bınlra harcayarak toplam 6-7 binlraya binilecek konuma getırmek ..bu mümkün değil mi .. zaten para çok olursa kapalı bir adet yaptıragaım ama...
  12. E

selamlar kırşehirden tüm aileye . ben. öncelikle hurdasan kırıkkaleden bır pıck up almayı düşünüyorum biliyorsunuz iki çeşit var biri tamamıyle kabın kapalı diğeri ise tenteli sizce hangısı makul tentelı olanı kapatmak yasal mı şahsen toplam 6-7 bin araç dahıl ekonomık bütcem var yanı komple...
  13. E

Defender Toplaması

Ynt: Defender Toplaması teşekkür ederim ilginiz için
  14. E

Defender Toplaması

MERHABALAR BENİM SORUM ŞU OLACAK TOPLANMAK ÜZERE BİR DİFO ALMAK . ÖRNEĞİN KOMPLE BOYA İÇ DÖŞEME YENI PUMA MOTOR RN 380 SANZUMAN ÖN ARKA ARB KİLİT DİFF.VE ÖN VİNÇ BUNLARI YAPMAK ORTALAMA MALİYETİ VE SÜRESİ NE KADAR SÜRER .. YARDIMCI OLACAK VARMI YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
  15. E

1979 power wagon çift cabin

iyi günler herkese dodge power vagon çift kabin aracın v8 motor yakıt sarfıyatı hakkında bilgisi olan varmı yada lpg takarsak yakıt ta düşme ve performans kaybı olurmu saygılar sunraım kırsehırden
  16. E

dodge için lastik

Ynt: dodge için lastik valla temız bişi bulursan bana da haber ver abi. aslında ben dido hastasıyım ama fıyatlı temızleri. dün de dağ bayır gezdım allah var bizim bi emektar şahin var çıkmadığı yer yok çamur ve kar da bile fena değil . ama yerden daha yuksek bi araç ihtiyacımı fazlasıyla...
  17. E

dodge için lastik

Ynt: dodge için lastik senin aracta satılık galıbe neden satıyon abı
  18. E

dodge için lastik

Ynt: dodge için lastik teşekkür ederim abi o zman kaçak benzin getıtıtr bıneriz başka çare yok ;D ;D
  19. E

dodge için lastik

Ynt: dodge için lastik şahinler o kadar yakıyr sorun yok ozaman ankarada perkıns motor kım takıyor abı yardımcı olurmusun yanasıp oto vs varmış galiba
  20. E

dodge için lastik

Ynt: dodge için lastik peki abi dizel perkıns motorlar kaç paraya takılıyor .. off road kabılıyetı nasıl.. allah ızın verır ıse 500 başlık çiftlik kuracagım oaradakı ısler için almayı dusunuyordum nu motor lar nasıl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.