Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizleri bilemem ama ..bu işe başkoymuş iseniz şayet WAECO derim..verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla size geri veriyor..2 yıldır cr65 kullanıyorum..gecen yaz rakıyı soğusun diye yerleştirdim..buzlu rakı olarak geri çıkardım ;D
Ynt: Karavanda Su Depoları
vw westfalia camper larda su deposu mutfak tezgahının altında ve çok yer kaplar..litre bazında az su alır..bu sebeple westy in karoserinde boşluğa depo yaptırdım..ölçmedim ama tahmini 70-80 lt hacmi var..paslanmaz galvenezli saçtan içinde (malum konu) dalgakranı olan...
Ynt: westfalia arıyorum
Hem clup joker hem westfalia hemde syncro :) :) üçü bir arada zor bulursun kanısındayım..öncelik dizelmi ..benzinli sulumu &hava soğutmalımı ona karar ver derim.TR de sınırlı sayıda var westy.olanda zaten satmıyor..sahibinden.comda 1-2 tane var ama kriterinize uyarmı...
Ynt: Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı
selamlar..
buzamana kadar sıkıntı çekmedim dolumda ..pompacı arkadaşlar genelde bu konularda bilinçsiz olduğu için dizel aracım çalışırken lpg doldurtmak bir hayli komik bir okadarda şaşkınlık veriyor personele..30 lt lik tankımı sezon başında...
Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..
selamlar..
öncelikle Güzel memleketimizde sizler gibi hevesli girişimcilerin olması çok güzel ..umarım bu girişiminizde vakıf olursunuz..ve nacizane fikrim olarak 1-2 söz söylemek isterim..
böyle bir tesis açmak için 6-7 aydır...
Ynt: VW T3 Westfalia iç dizayn
gerekli açıklamaları dostlarımız zaten yapmış.sonradan yüksek tavan yaptırmaktansa orjinal tavana sahip bir araç sizin için daha uygun olur kanısındayım.fabrika çıkışlı yüksek bir aracın Aerodinamik yapısı ile sonradan yapılan bir tavanın dinamiği farklılık...
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
teşekkür ederim..memlekette serbest piyasa bu olsa gerek..ne tuttursalar kardır zihniyeti..bitsinde işlemler nirvanaya ulaşayım artık..zira bıktım bu mevzuatlardan-tüve den..
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Herkeze merhaba dostlar..
T3 westfalia sahibiyim..aracım kapalı kasa hususi kamyonet gözüküyor ruhsatta ..15 gündür vize işlemleri ile beraber aynı anda olsun diye karavan ruhsatı ve projesi çizen firma arayışına girdim..ve dün YENER...
selamlar herkeze..aracımda bulunan elektrolux 3 sistem buzdolabını ve yedek parça olarak aldığım ve sağlam olarak bulunan 3 sistem faikmini bar buzdolabını satıyorum..satmam daki sebep kompresörlü bir dolap(waeco) aldığım için..
elekrolux 3 sistem dolabı hala aracımda kullanıyorum..baca...
açıklamalarınız için teşekkür ederim ..manisa /soma ikamet ediyorum..keşke yakın olsakta herşey kolaylıkla halolabilse..bulunduğum cvarda bu işten anlayan olmadığı için hep deneme yanılma yöntemiyle ve beyin fırtınasıyla bu işi çözdüm...
son 2-3 aydır montajı yapılmamış e-1800 truma ile uğraştım..kablo bağlantıları kesilmiş ve şeması olmayan bir ısıtıcıyla uğraşmak çok yordu..işin kötü tarafı araç içi kullanımda montajda hata yapılması kötü sonuçlar doğurabilirdi..bir çok...
Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım
Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim Atilla bey ..dedantör konusunda haklısınız .face deki fotoda dedantör takılmamıştı ..daha sonra takıldı ama 50 mbar basıncı yakalayamadığı için şuan sadece ocak için kullanıyorum..lpg tank çıkışına...
Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım
slm..88 tdi westfalia araç sahibiyim..3 sistem elektrolüxs buzdolabım var ama lpg de bir türlü çalıştıramadım..pilot alev yok ve yeni sistemden bahsediyor arkadaşlar..bulunduğum yerde bu tip işleri yapan olmadığından..işin açıkcası kendimde...