Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba .
Ebay dan getirmeye gerek yok artık hemen hemen her araba aksesuarcıların da bu led lambaların çeşitleri var.
fiyatları çiftli satılan 15 tl den başlıyor
çok kaliteli olanlarda var. üzerlerinde devresi var çok aşırı bir aydınlatma yapıyor. 1 tanesi 50 TL bence pek gerek yok...
Ali bey ilginiz için teşekkür ederim.
Dediğim gibi araçla uzun yol yapınca akü tam anlamıyla şarj oldu.çok bir sıkıntı yok .
tavan lambalarını led e çevirdim akü akım kontrollerini yaptım aşırı bir akım çekme yok hatta yok denecek kadar az.
akü kutup başına aç kapa anahtarı yaptım uzun süre...
2.3kohm ayarlı direnç arka tırnakları açılıyor onları tornavida uçu ile bastırıp sıkıştıracaksın .
ama önce karttan söküp dışarı alacaksın. havya varsa lehimleri elden geçirip işi garantiye alacaksın soğuk lehim olsada olmasada lehimleri tazelemekte fayda var.
gösterge paneli ışıkları sarsıntıdan dolayı sönüp yanıyor. ve sen toblo aydınlatmasının kontras ayar anahtarına bastırdığında sabit bir şekilde yanıyor ise elini çektiğinde de sönüyor ise potans bozulmuş demektir.
Bizi ilgilendiren tarafı bu olay kimsenin başına gelmesin diye yetkili servisler 93-98 arası zj grand cherokee leri servise çağırıyor ve arkaya depoyu koruma barı takıyorlar ve ücret almıyorlar .ilgilenen arkadaşlar yetkili servislerle iletişime geçsin ve şase numarasının son sekiz rakamını...
ABD'li otomotiv devi Chrysler 150 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
ABD'li mahkeme 2012 yılında Jeep Grand Cherokee marka SUV'nin karıştığı kazada hayatını kaybeden dört yaşındaki çocuğun ailesine 150 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.
Kaza anında Jeep Grand Cherokee'nin...