Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araf merhaba bu konuyu Ana sayfayı aça aşağı doğru in araç markalarını göreceksin oradan mitsubishi kısmına gir oradan sana arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. buradan görmeleri bence zor. hoşcakal
Sayın site yöneticisi ve kullanıcı arkadaşlar.
arama motorlarında bir konu yazıyorum gezenbilir de çıkmasına rağmen tıkladığımda gezenbilir in ana sayfası geliyor ve konuyla ilgili yerleri açamıyorum buda büyük sıkıntı yaratıyor.
site yöneticilerininde haberi olsun diye yazdım .
bu bizler için...
Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım
Tenekekutu çok sağolasın .
Ben ona bir elektronik kart yapıp ufak bır yazılımla hallederiz. hiç sorun değil.
bilen uygulayan arkadaşlar nasıl uyguladı onu merak etmiştim. okuyup bu konu hakkında yazarlarsa da sevinirim.ilgilendiğin için teşekkür ederim.
araç 1997 model 5.2
aracın orjınal el kitabı bende mevcut. gezen bilir de bir arkadaş türkçesini de yayınladı oradan indirmiş idim.
yardımınız için teşekkür ederim. araçla uzun yola çıktım yaklaşık 500km yol yaptım akü canavar oldu. dediğiniz gibi...
Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum
İlker 1903 çok teşekkür ederim.
hastalık zaten , çok çeşitli araç kullandım bunun zevki bir başka.Allah her isteyene versin İnşallah.
Ali bey çok teşekkür ederim. tam anlatamamışım, demek ki. şimdi oldu.
Benim sitem etmemde ki sebep:
bu forum sitelerinde hepimizin bir problemi var bilenler bilmeyenlere yardım ediyor, bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
sanayide çay içmek olduğu zaman...
Oğuz bey öncelikle büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın.
Araç yangınlarında İlk müdahale çok önemli söndürebildin söndü yoksa geçmiş olsun enkorktuğum şeydir.
neyse hepinize teşekkür ederim . Benim mesleğim elektronik işi sizin dediğiniz gibi...
Ali bey cevap bumudur.. yanii.
bizimde az çok bilgimiz vardır ama bu forumda olmamızın sebebi nedir daha iyi bilenlerden tecrübe kazanmaktır.
Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin . 5.2 97 ye bende yeni lpg uygulaması yaptırdım egzost tarafından değil diğer taraftan borular geçti dolum ağzıda benzin deposuyla aynı yerde yanı kapağı açıyorsun hem benzin hemde lpg yanyana atiker düşünürseniz usta bu...
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama konuyu tam anlamıyla bilen varsa yardımcı olsa diyorum. kusuruma bakmayın böyle yazıyorum ama. aracın aküsü 12v 90a/h sulu akü kuru değil warn sayfasında aradım böyle bir şey bulamadım. tam adresi...
selamlar benim problemim zj 5.2 araç kapıları yarım saat veya 1 saat açık kalınca akü zayıflıyor ve marş basmıyor. bu sorunu ortadan kaldırmak için 2. aküyü bağlamak istiyorum.
bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.
not:akü yenidir 12V 90AH dir.
kullanacağım...
Ynt: Kaput Rüzgarlığı Hakkında
benim zj ye de lazım bir tane bunları uygun fiyata almak için nereyi tavsiye edebilirsiniz bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.