Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle tüm karavancı dostları merhaba
Birçok karavancı arkadaşımızın bildiği üzere uzun zamandır yeni karavanımın yapımı ile uğraşıyordum nihayet sonunda bitirdim
ve ruhsatımı aldım. Bu zorlu aynı zamanda keyifli süreci tamamlamış olmaktan mutluyum. Bu keyifli sürecin fotoğraflarını...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Atilla abi karavanını bayağı kolaylamışsın ,hızına yetişmek için yürümek yetmiyor .Masanın sistemi kesinlikle örnek, sana keyifli finaller dilerim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )
Tugay abi buralardayım bir yere gittiğim yok . Fakat malum iki iş bir arada olunca yavaş ilerliyor.
Güzel düşünceler umarım her şey gönlünüzce olur . konuyla alakalı özelden mesaj gönderdim , hoşçakalın.
Levent söz konusu yapmayı düşündüğüm 15m3 peugeot boxer karavan adayımın tavanının arka kısmına artı bir yükseklik sağlama düşüncesiyle yapmış olduğum bir çalışma .
Tugay abi ruhsatını almışsın , hayırlı olsun .Allah tekerine taş değdirmesin . Uzun ve sağlıklı bol geziler dilerim .
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Hayırlısı olsun Levent . Bu karavanın güzeldi şartlar değişince belli karavanının da değişmesi şart olmuş.
Yiğido için en güzelininin olması dileğiyle hoşcakal.