Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
O mo kara do, sime sime sime do, la pa tika la pa ti ka bil men do ele san do, bir ce ket, bir pal to yaptım benim şahin çıktı :-D
way arkadaş yok ben binmiyorum sizin xj lere :-) biri batıo biri batmıyo biri drag yapıo biri yapmıyo biri arazide gidio biri gitmiyo...ben en iyisi ilkerin suziye biniim dicem ama ondada boğulma tehlikesi var napıcam ben yaa :-D
Sizlerin Varlığı Bile Yetiyo Zaten.karşı Taraf Suçu Kabul Ediyo Zaten Sigortası Karşılıyo Hepinize Teşekkür Ederim
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Bütün abilerime ablalarıma kardeşlerime günaydın...Abi ben topa sola vursam o sağa gider yanlışlıkla bi gol atacak olsam oda kesin gelir bizim kaleyi bulur durum o derece kötü yani :-D
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
DİKKAT;
Gurubumuzun şekeri ÇAĞIN kardeşimizin doğum günü buluşması!
Akşam saat 10,45 te tunalı girişi, kuğulupark önünde toplanıyoruz.En geç 11 de hareket.Ordan çekirdek tepe.Sonrada Kazımkarabekirde paça-işkembe:)Katılmak isteyenler adını...