Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Sahipleri Arasına Katılmak İstiyorum, Yardım Lütfen:)
Araştırmaya devam ediyorum. Şu anda kafamda netleşen durum şudur. 2,5 düz dizel motorlu, full arazi donanımı şart olmayan, ilk 1 yıl fazla beni yormayacak, kaporta ve boyasında sıkıntısı olmayan bir defender almaya niyetliyim...
İstanbuldayım. Evim Avcılarda, İşyerim Balmumcu Beşiktaşta(Maslak'a epey yakın sayılır:)). Ben bakınmaya başlayayım ama ilanlara baktığımda İstanbulda satılık araç pek çıkmıyor. Bir de arabaya bakmaya mutlaka bir ustayla...
O zaman ben alırsam arkadaşlarım çok şanslı olacak. Çünkü kime bu konuyu açsam bana deli gözüyle bakıyorlar:)
Teşekkürler.
Daha önceden hiç arazi aracı tecrübem olmadığı için ilk etapta o şekilde bir kullanım düşünüyorum. Sonrasında tecrübe kazandıkça ve aracı tanıdıkça kullanım değişebilir tabi ki:) Biraz toplanmış araçların...
Cenk Bey sizin ve tüm diğer arkadaşların neredeyse tüm yazılarını okudum son 1 aydır:) Kafam çok karışık. Özellikle sıfırdan toplamak ile biraz derli toplu bir araç konusunda karar veremiyorum. Dediğim gibi özellikle ilk 1 yıl...
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 10 yıl önce ilk defa görüp, 18 yaşın heyecanıyla sahip olma hayalleri kurup vazgeçtiğim Defender hastalığı son zamanlarda bünyeme tekrar yayıldı. Yaklaşık 2 aydır her yerde araştırıyorum, okuyorum, toplanan, revize edilen araçlarla ilgili detayları inceliyorum. Şimdi...