Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 2.0 V6 Suzuki Vitara
Ahmet Bey Merhaba..
Ankara'dan Mahmut.. mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamadım.. telefonunuzu da göremediğimden buraya yazmam gerekti.. ilan tarihi eski ancak bugün mesaj attığınız için aracın satılık durumu nedir ve iletişim bilgisi verirseniz...
Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP
Hem kilometreyi düşürmüşler hem de aldıkları fiyatın çok üstünde satmaya çalışıyorlar.. İlana satıldıktan sonra ulaşmak kötü oldu.. kısmet.. vitara arayışım devam ediyor.. site sakinlerinden alabilirsem ve önerileriniz olursa memnun olurum.. çok temiz...
Ynt: 2.0 v6 yakıt hakkında endişe
Sn. oktay_1975 teşekkür ederim buradan edindiğim bilgi ve tecrübe ile umarım çok yakın zamanda v6 vitaracı olaracağım.
oğuz bey sadece bu cevap için değil bir-çok başlıkta yazdıklarınızdan dolayı çok teşekkür etmek isterim.
98 2000 V6'nın 6 aylık vergisi ne kadardır acaba.. vergiler motor hacmiyle ilgili olduğu kadar silindirde belirleyici midir?
Sn. Mete74 cevabınız için teşekkür ederim..
Aracı göstermek ve alınmasını tavsiye etmesi halinde sonrasında gidebileceğim Ankara'da önereceğiniz işinin ehli usta tavsiyeniz olabilir mi?
sağolunuz..
aranıza yeni katılan ve büyük ihtimalle yarın 98 model v6 almak üzereyim. yazdıklarınızdan dolayı bilgilendim. bundan dolayı teşekkür ederim. bu konuda bir-kaç sorum olacak.
almayı düşündüğüm araç brc lpg li düz vites 98 model V6 ne kadar eder üst limit olarak...
Ynt: Satılık En Ucuz Discovery 2 TD5 Lütfen detaylı okuyun..
Sanırım araç hakkında daha iyi fikir verebilecek net fotoğrafların olması herkesin ortak dileğidir..
Ynt: KARAVANA UYGUN DEFENDER 4X4
ruhsatta ne olarak işli ve ruhsatta karavan dönüşümü için neler yapılması gerekir.. lpg de ne kadar yaktığını yazarsanız almak için belirleyici olacaktır.. teşekkür ederim..
Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi
"sizin gibiler için yeni arac almayı düşünen kişilere hitaben yapmıştım orayı inceleyin en alta bir de mesaj atın konu öne cıksın derim..lazım olanlara bilği kaynagı.."
Yeni Suzuki alacaklar için çok iyi bir kaynak olmuş. Oğuz Bey elinize sağlık...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese Merhaba,
Çok farklı ve üretken gezenbiliri bulmanın ve yeni alanları keşfetmenin mutluluğuyla hoşbuldum demek isterim.