Arama sonuçlarınız

1. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT İşimdeki sıkışlık sebebi ile satmak istiyorum. Araç çok temiz dosta gidecek bir araçtır. Bu araçtan almayı düşünenler için aracı görmelerini, incelemelerini tavsiye ederim.
  2. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT güncel
  3. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Fiyatı 29.500,00TL'ye düşürdüm.
  4. cip

Özel Mesajlara Cevap Yazma

teşekkür ederim.
  5. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Öncelikle sizden ahlak dersi almak için burada değiliz bunu hatırlatmak isterim. Siz öyle istiyorsunuz diye 15.000TL'ye araçta satacak değiliz. Serbest piyasa ekonomisi diye birşey var, satıcı ürününü sergiler, fiyatını belirler, alıcı inceler kendisine uygunsa...
  6. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT "Bence kibarca satıcı arkadaşa şu soru sorulabilinir. -Sevgili satıcı arkadaşımız, satmaya çalıştığınız aracın muadilleri piyasada 18-20 bin TL arasındayken siz neden 31 bin TL istiyorsunuz? Ekstra bir özellik var mıdır? Satıcı cevap olarak, -Sana ne kardeşim araç...
  7. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT İlginiz için teşekkür ederim ünal bey.
  8. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT :)
  9. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT GÜNCEL
  10. cip

Özel Mesajlara Cevap Yazma

Gelen özel mesajlarıma nasıl cevap yazabilirim? Yardımınızı rica ediyorum
  11. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Birde araca 4adet orjinal jantı(orjinalini çok araştırarak zorlukla bulduğum) ile birlikte mıchelin vakumlu kar lastiği almıştım. Bir kış kullandım, lastikler gayet iyi durumdadır. Aracı alırken isteyene takım olarak verilebilir.
  12. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Arkadaşlar ölü fiyatına almak isteyen galericiler, alıp offroad için hazırlamak isteyen meraklılar olabilir. Bende aracıma yükseltme, mt geniş lastik, dodik, tampon, vinç, kep vs... yaptırmayı çok düşündüm. Ancak aracın çok temiz, orjinal ve çalışmayan hiçbir aksamı...
  13. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Tşekkür ederim. Tabiki son söz alıcının
  14. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT Fiyat olarak 31.500,00TL istiyorum. işim dolayısı ile sürekli seyahat halindeyim. Bu sebeple siteyi de çok sık kontrol edemiyorum. Bunun için herkesten ayrıca özür dilerim.. Aracı garajında muhafaza ediyorum. Görüp incelemek isteyen arkadaşlarla randevulaşarak aracı...
  15. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT araç ankaradadır, km'si orjinaldir. boya ve hasar hakkında satınaldığım kişiden öğrendiğim; sağ ön çamurluğunda çarpma sonucu el kadar bir göçük oluştuğudur. çamurluk mu boyanmış lokal boyamı yapılmış bende tam bilmiyorum. isteğe bağlı olarak ön panjur nikelajlı...
  16. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

Ynt: SATILIK CHEROOKE 4.0LT 165.000km'de aldım. 170.000km bakımını yaptırdım. muayeneden sorunsuz tek seferde geçti. kapalı garajında muhafaza ettim.
  17. cip

SATILIK CHEROOKE 4.0LT

4.0LT SPORT 1997 MODEL 172.000KM

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz