Arama sonuçlarınız

1. k_akkus

Hayallerimin Asya Turu

Yazılarınız yapacağımız gezinin rehberi olacak. Elinize, emeğinize sağlık.
  2. k_akkus

Fi̇li̇pi̇nler Gezi̇ Notlari

FİLİPİNLER GEZİ NOTLARI Yüreğim bavulunu toplamış çoktan; ruhum sırtlamış çantasını... "Uzaklar" çekiyor içimdeki seyyahın tasmasını... Can Dündar İçimdeki seyyah “Hadi” diyor. “Topla bavulunu, şöyle bir dolaş. Gitmişken sıcak bir yerlere git. Kış sert geçecek, güneş depola.” Uydum içimdeki...
  3. k_akkus

Bulgarİstan Gezİsİ (burgas-varna)

BURGAS - VARNA GEZİ NOTLARI Dokuz günlük Kurban Bayramı tatili yurt içinde büyük bir turizm patlaması yaratıp Ege ve Akdeniz’ deki tüm turisttik mekanları doldurunca bize de Karadeniz kaldı. Ne yapalım? Ne tarafa gidelim? Derken Bulgaristan ön plana çıktı. Hem yakın, hem ucuz, hem de...
  4. k_akkus

Portekiz Sahil Kesimi Gezimiz 2018

Bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Devamını bekliyoruz.
  5. k_akkus

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Bu güzel paylaşım için teşekkürler. İlgiyle izliyorum.
  6. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

Yardımcı olabilmeme sevindim. Emekli Türkçe öğretmeniyim. İyi yolculuklar.
  7. k_akkus

Avrupayı Aracımla Geziyorum

Geçen yıl ben de arabamla Yalova'dan Hamburg'a gittim. Yol notlarımı BİR DİL BİLMEZİN GEZİ NOTLARI adresinde okuyabilirsin. (BİR DİL BİLMEZİN GEZİ NOTLARI) Yararlı olacağını umarım.
  8. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

BATUM GEZİSİ 5 Yağmur hafiften devam ediyor. Balık pazarına gidip balık mı yiyelim, yoksa sahilde mi takılalım?.. Her iki fikir de sarmıyor. “Bizi Türk Mahallesinde bırak.” Diyoruz Misha’ya. Sıkı sıkı da tembih ediyoruz, “Yarın sabah bizi almayı unutma.” diye. Önce kahveye oturup demli...
  9. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

BATUM GEZİSİ 4 İzmir’deki Saat Kulesi’nin bir benzeri olan bu kuledeki çeşmelerden, yaz akşamları saat 19.00-19.05 arası Gürcü içkisi olan Chacha (çaça), akıyormuş. (Bir çeşit Gürcü votkası olan chacha, marketlerde 10-15 lariye satılıyor. Seyyar tezgahlarda ev yapımı chachanın litresi 5 lari...
  10. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

BATUM GEZİSİ 3 Alfabe kulesinin ilerisinde deniz feneri ve Batumi yazısı. (Gürcü Alfabesiyle yazıldığı için öyle olduğunu zannettik. Her zaman her yerde sıkça rastladığımız bir Türk bulamadığımızdan soramadık.) Fransızlar tarafından 1882 yılında yapılan bu fener hala çalışıyor mu...
  11. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

BATUM GEZİSİ 2 Batum sahilinde bol miktarda kiralık, normal ve elektrikli bisikletler var. Ayrıca 2,3,4 kişilik bisikletler de var. Herkes bu bisikletlerle sahil boyunda tur atıyor. Sahilde gezinti alanları, lokantalar, dinlenme yerleri mevcut. Hediyelik eşya, magnet, çeşitli yiyecek içecek...
  12. k_akkus

Batum Gezİ Notlari

BATUM GEZİSİ Ağır ağır ölür yolculuğa çıkmayanlar, Okumayanlar, müzik dinlemeyenler, Gönlünde incelik barındırmayanlar. Pablo Neruda Gönlümüzde inceliğin olup olmadığını bilmem ama okumayı, müzik dinlemeyi ve yolculuğa çıkmayı seven 3 arkadaş ağır ağır ölmemek için, bu yıl da Batum’a gidelim...
  13. k_akkus

Araçlaistanbul Üsküp Belgrad Budapeste Prag Viyana Novi Sad Niş Istanbul Turu

2015 ve 2016 yıllarında Balkanlar ve Avrupa'yı kendi arabamla dolaştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gezi notlarıma göz atarsanız yararlı bilgiler bulabilirsiniz. İyi gezmeler. ( Google da 'Bir Dil Bilmezin Gezi Notları ' diye arayabilirsiniz.)
  14. k_akkus

Kiev Gezi Notları

KİEV GEZİSİ NOTLARI Sabah saat 10.00 da Kiev garında trenimizden indik. Kısa bir telefon konuşmasından sonra rehberimiz Erol’la buluştuk. Tanışma faslından sonra ilk işimiz 4 akşam sonraki Lviv trenine bilet almak oldu. Erol’la birlikte aldığımız bilete, gelirken ödediğimizin iki katından...
  15. k_akkus

Lvİv Gezİ Notlari

LVİV GEZİ NOTLARI Dediler ki; Ukrayna nüfusunun % 85’ i kadın ve kadınları çok güzel..??!! Her söylenene hemen inanmak olmaz. “Gidelim gezelim, görelim, yerinde inceleyip karar verelim.” dedik. Önce hanımlardan izin sonra da Pegasus Havayolları’ndan 1 Mayıs gidiş 8 Mayıs dönüş kişi başı 500...
  16. k_akkus

Araçla İlk Defa Yurtdışı Seyehat Planım (yardım Gerekli)

BİR DİL BİLMEZİN GEZİ NOTLARI adresinde arabayla yaptığım Balkanlar turunun yol notları var. Orada bir çok soruna yanıt bulacağını umuyorum.
  17. k_akkus

Karavanla Gezi, Romantik Yol.

Çok güzel ve yararlı anlatımınız için teşekkürler.
  18. k_akkus

Dubai / Abu Dabi Gezi Notlari

Buraya yükleyemedim. Dubai gezisi ile ilgili fotolar: BİR DİL BİLMEZİN GEZİ NOTLARI adresinde.
  19. k_akkus

San Francisco' Da Nereleri Gezelim

SAN FRANCISCO' DA NERELERİ GEZELİM ? 2. BÖLÜM Yenmeye hazır yengeçler. Ekmek içi yengeç çorbası. TELEGRAPH HILL (Telgraf Tepesi) Fishermen’s Wharf’dan kafanızı kaldırıp yukarı baktığınızda Telgraf tepesinde Coit Tower binasını göreceksiniz. “Coit Tower, Telegraph Hill dedikleri...
  20. k_akkus

San Francisco' Da Nereleri Gezelim

SAN FRANCISCO' DA NERELERİ GEZELİM ? 2. BÖLÜM ÇİN MAHALLESİ Tren istasyonundan 30 veya 45 nolu otobüslerle ulaşabilirsiniz. Otobüs Market caddesine geldiğinde ağzına kadar Çinlilerle doluyor. Birkaç durak sonra herkesin indiği yerde inerseniz Çin mahallesinin içindesiniz demektir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.