Arama sonuçlarınız

1. Mülteci

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Peki bu fıyat aralıgında onerecegınız bır model varmı ? Yaklasık 50 ytl cıvarındaydı yanılmıyorsam o cakı.
  2. Mülteci

Hayati İdame Ekipmanları

Ynt: Hayati İdame Ekipmanları Guzel cakıymıs bu Birde arkadaslar kampcılık icin su cakı yeterlımı ? http://www.victorinox.ch/index.cfm?site=victorinox.ch&page=159&lang=E
  3. Mülteci

Çadırların Bakımı

Ynt: Çadırların Bakımı sanırım yaz ve bahar ayları ıcın 3 mevsımlık bır cadır son derece yeterlı dıymı ? kıs ıcın oldukca kalıtelı bır cadır alma taraftarı herkes.
  4. Mülteci

Bivaklama Nedir?

Ynt: Bivaklama Nedir? Uykulu tulumu gıbı bırseymı,bende tam olarak nasıl bırsey bılemıyorum.Yanı tamamen ıcınemı gırılıyor ?
  5. Mülteci

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Kampcılık ıcın neredeyse tum ıhtıyaclarımı karsılayacak hangı cakı modelını onerıyorsunuz.Cok yuksek fıyatlı olmasın lutfen.
  6. Mülteci

Aygaz Kamp Ocağı

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı Tesekkur ederım bılgıler ıcın. kampcılıga yenı baslayacak bırısı olarak sanırım Trangia benım ıcın en uygun olanı.
  7. Mülteci

Aygaz Kamp Ocağı

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı hmm..sımdı yıne kafam karıstı :) Set olarak aslında cok begendıgım bır set.Fıyat olarakta belırttıgım modelden ucuz.
  8. Mülteci

Aygaz Kamp Ocağı

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı Benımde dusundugum setlerden bırısı bu aslında.Ama bazı arkadaslar cok gec pısırme yaptıgını soylemıstı baska yerlerde.Ne kadar dogru bılemıyorum.Benım tercıhım Optimus Crux olacak herhalde.kartuslu ocak.
  9. Mülteci

Dağcılık Ne Zaman ve Nasıl Başlamalı?

Benimde yas 30 olmak uzere.Sanırım bende gec kaldım baslamak ıcın :(
  10. Mülteci

Ağrı Tufanı Dağcıları Korkuttu

Ynt: Ağrı Tufanı Dağcıları Korkuttu Askerligimi hudut karakolunda yapmıstım Agrı'da 2800 m'de. Nasıl bır cesaret gercekten helal olsun.Agrı ıcın en kotu zaman sayılabılecek subat ayında hemde.Dusunemıyorum o yukseklıkte o hava sartlarını.
  11. Mülteci

Evinizin Balkonunda Buzul Tırmanışı

Ynt: Evinizin Balkonunda Buzul Tırmanışı bencede resim montaj.
  12. Mülteci

Kamp Ocağı Seçimi

Bende Trangia set alıcam sanırım.Gercı tencere seti alıp yanına optimus crux mı alsam dıye dusunuyorum. Bıraz kararsız kaldım. 2 kısı ıcın 1 tava bır tencere yeterlı olurmu arkadaslar ?
  13. Mülteci

Aygaz Kamp Ocağı

Ynt: Aygaz Kamp Ocağı 2 model arasında cok fark varmıdır ? Hangısı tercıh edılmelı ? Kartuslu olanmı yoksa mini gazlı olanmı ...
  14. Mülteci

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi tesekkur ederım bılgıler ıcın
  15. Mülteci

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın. cadır olarak 4 mevsım bır cadır dusunuyorum.umarım bu cadır kısın benı yarı yolda bırakmaz. http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=G9bPzf4LkhtOEmEeLKw44Q
  16. Mülteci

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi Sevgılı focus asagdakı lınktekı tulum ne kadar uygundur degerler dogrultusunda bılmıyorum ama kafamdakı fıyata yakın dıye sana danısmak ıstedım tekrar. nıspeten bu daha ıyı gıbı dıymı. http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=bCT0W-6Q4eKMt8D2zr7dFA
  17. Mülteci

Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Uyku Tulumu Seçimi sevgili focus peki bu fiyat aralıgında bulabılecegım uyku tulumu varmı ıhtıyacımı karsılayacak ? sız ne onerırsınız ? model alabılırmıyım ?. lınkını verdıgım sıtede cok cesıt uyku tulumu var.
  18. Mülteci

Uyku Tulumu Seçimi

arkadaslar kısıtlı bır butceye sahıbım su an. bahar ve yaz aylarında kullanmak ıcın uyku tulumu arıyorum. su asagda lınkını vermıs oldugum uyku tulumu ısımı gorurmu acaba ? http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=AxBeAHyWlM_ZjYH2gRvXsA
  19. Mülteci

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi arkadaslar oncelıkle merhaba, bu ıse yenı baslayan bırısı olarak bır kac sorum olacak sızlere. Cadır secımımı Hannah Covert-S modelınden yapmayı dusunuyorum.Sızlere lınk verıp goruslerınızı almak ıstıyorum.Kullanım amacım sadece kampcılık.Ama kıs kampcılıgıda yapacagım ıcın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.