Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Hava durumunu çeşitli sitelerden sürekli takip ediyorum ama üç-dört günlük bir süre hariç pastırma sıcağı durumu görünmüyor. En azından bir haftalık süre boyunca sıcak anlamına gelen hiç bir hava durumu olamayacak. İlerleyen günlerde İstanbul-Kocaeli bölgesinde gündüz...
  2. baymineral

2006 Nobel Edebiyat Ödülü

Ynt: 2006 Nobel Edebiyat Ödülü Orhan Pamuk' un aldığı nobel ödülünü tanımıyorum. Nobel ödülünün ne olduğunu tabiki biliyorum ama Orhan Bey!!! in aldığı nobel ödülünü tanımıyorum.
  3. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu İlerleyen günlerde kuzeydeki kayak merkezlerimize ilk kar yağacak gibi görünüyor.
  4. baymineral

Nerede Ne Yemeli ?

Ynt: Nerede Ne Yemeli ? Yıllar önce Afyon-Antalya karayolunda İkbali ve Özdilek tesislerini geçtikten sonra bulunan kamyoncu duraklarından birinde yediğim kavurmanın tadını unutamıyorum. Mümkün olduğunca lüks tesisler yerine hem ucuz, hem de daha lezzetli ve doğal ürünlerin sunulduğu kamyon...
  5. baymineral

En Zevkli Sürüşleriniz.

* 12.10.2006' da rüzgârı da arkama alarak İzmit' te Umuttepe Bulvarının başlangıç noktası olan kısacık köprüden inişte 40 km/h' a ulaştım. Yumuşak bir frenle kavşağa girdim. * Aynı tarihte Yahyakaptan ile İzmit Şehirlerarası Otogarı arasındaki bir yoldan yanlarında villa inşaatları yapılan...
  6. baymineral

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Benimkinin kadrosu 54 cm. Bisikleti sürerken gidona doğru uzanmak istiyorum ama sanırım dağ bisikletleri uzanarak kullanmak için uygun türler değil. Dolayısıyla uzanarak sürüş yapamıyorum. Ee birde şehir içi ortamı olunca her yerden bir şeyin çıkma olasılığı yüksek olunca...
  7. baymineral

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Bisikletlerimizin fotoğraflarını da eklersek benim gibi bilmeyenler için modelleri tanıma konusunda çok yararlı olacak.
  8. baymineral

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Nadir Hocam az önce Sedat Abi hakkında yazdıklarımı sizin içinde kopyalıyorum. Unimogunuzla ve bizimle hep birlikte uzun, mutlu, başarılı, sağlıklı yıllara inşallah. Her şey gönlünüzce olsun.
  9. baymineral

Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun

Nice senelere abicim. Hep birlikte uzun, mutlu, başarılı, sağlıklı yıllara inşallah. Her şey gönlünce olsun.
  10. baymineral

Özel Trenle Gezi

Trenler adlı Yahoo gurubunda " http://finance.groups.yahoo.com/group/Trenler/ " özel bir trenle gezi düzenlenmeye çalışılıyor. Gezinin gerçekleşebilmesi için en az 30 kişiye ihtiyaç var. Bu kişilerin bir kısmı bulundu. Şimdiki durumda 14 kişiye daha ihtiyaç var. Gezinin içeriği konusunda pek bir...
  11. baymineral

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Ülkemizde dağ bisikletleri maalesef amacı dışında kullanılıyor. Şehir içinde kullanılan dağ bisikletleri pek iyi değil aslında. Şehir içinde dağ bisikleti yerine yol bisikleti kullanılmalı. Yol bisikleti kullanılması gücü düzgün yolda tekerlere daha çok aktarma bakımından...
  12. baymineral

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz sefa getirdiniz.
  13. baymineral

Trafik Sorunu

Ynt: Trafik Sorunu Boston' da uygulandığı üzere şehrin içindeki otoyolları yer altına almaları çok daha yerinde olur.
  14. baymineral

Karaciğerimizin Bayramı

Ynt: Karaciğerimizin Bayramı Ben bunu dini içerik olsun diye değil, sağlık açısından bilgiler içerdiği için gönderdim. Forum içeriğine aykırı bir şey gönderdiysem affola :(
  15. baymineral

Trafik Sorunu

Ynt: Trafik Sorunu Keşki öyle bir şey yapılsa ama ütopik bir düşünce oluyor maalesef :(
  16. baymineral

Karaciğerimizin Bayramı

a- Karaciğerin çeşitli görevleri arasında safra yapmak ve besinler depo etmek, son derece önemli bir yer tutar. Çünkü bu görevler, süresiz devam eder. Hücrelerin bu yükü, onların çok değerli ve hayatî görevi olan globülin (kandaki protein) yapımı büyük ölçüde zorlaşır. Bu sebeple aşırı...
  17. baymineral

Erzurum Karasu'da Çevre Felaketi

Ynt: Erzurum Karasu'da Çevre Felaketi Bu lafları çok duyduk.
  18. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Genellikle kapalı ve aralıklı hafif yağmur beklentisiyle serin ve kasvetli bir hafta bizi bekliyor.
  19. baymineral

Ford

20. baymineral

Tokat

Ynt: Tokat Abicim fotoğraflar çok güzel.
Geri