Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Peki bisiklet tepesinde sıcaklamış ve yorulmuşken uğradığım bir büfeden meyveli soda istesem ama meyve aromasının taze taze sıkılmış olmasını istesem biraz lüks kaçar :) Dün, standartlarıma göre uzun bir bisiklet turu yaptım. Alikahya üzerinden...
  2. baymineral

Trafik Sorunu

Ynt: Trafik Sorunu İzmit küçük bir çarşı merkezine sahip bir kent. Geniş olan çok fazla cadde yok. Tam şehir merkezinde kullanılabilecek alternatif yol sayısı çok az. Çalışan insanların çoğu yürüyüş mesafesindeki iş yerlerine özel araçlarıyla gitmeyi tercih ediyor. Motorlu araç üreticileri de...
  3. baymineral

İzmit - Yuvacık

İstanbul' a yakın olan çok nefis bir yerdir ama yeterince iyi korunmadığına dair duyumlar almaktayım.
  4. baymineral

24.10.2006 Gemlik Depremi

Ynt: 24.10.2006 Gemlik Depremi Abicim verdiğin fikir çok güzel ama keşki gerçekleşebilse. Sadece ailesinin menfaatini düşünen kişiler başımızda oldukça bu türden gerçekçi çözümler çok ama çok uzak görünüyor. Bildiğim kadarıyla Brezilya' nın yeni başkentini yerleşim olmayan bir yerde inşa...
  5. baymineral

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Bu arada sormak istiyorum. Meyveli maden suları içlerine katılan asitler ve diğer yabancı maddeler yüzünden daha az yararlı hale geliyor mu? Şahsi olarak meyveli olanlar tercihimdir de..
  6. baymineral

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Çok teşekkür ederim. Merak ediyordum.
  7. baymineral

Ynt: 24.10.2006 Gemlik Depremi Bu aymazlık böyle giderse Türkiye İstanbul Depremiyle gerçekten kötü bir duruma düşecek. İstanbul Depremi sonucunda pek çok denge* değişecek. İlk başlarda büyük bir felaket durumu olsada depremin ilerleyen yıllarında ekonomi bana kalırsa yeniden yapılanma sürecine...
  8. baymineral

Yıldırım Enerji Santralleri

Böyle bir şeyi kurmak Dünya çapında hiç denendi mi bilmem ama bana yıldırımın çok görüldüğü yerlerde kurulması çok mantıklı geliyor. Ülkemizde bunun için en uygun yerlerden biri Alanya olabilir. Çok yüksek bir yada bir kaç paratoner ve enerjiyi düşük voltaja çevirecek bir sistem. Ülkemizde...
  9. baymineral

Cennet mi? Hayır, Macaheli

Ynt: Cennet mi ? Hayır , Macaheli Ülkemizin elektrik üretimi için baraj kurma politikası olmasa çok daha iyi olacak ama. Baraj yerine dalga ve/veya rüzgâr vede Güneş enerjisinden faydalanılsa.
  10. baymineral

Motora Kedi Girmesi

Ynt: Motora Kedi Girmesi Dün Mudanya civarında arabayla ilerlerken babam kuyruğu olmayan bir kedi gördü. O V kayışı gazisi kedi Mudanya' da olmasın :)
  11. baymineral

İlginç İlanlar

Ynt: İlginç İlanlar Hepsi birbirinden düşündürücü :)
  12. baymineral

Sonunda Olan Oldu; 160 Milyon Piksel

Ynt: Sonunda Olan Oldu; 160 Milyon Piksel Bu sanırım en gelişmiş panaromik fotoğraf makinesi.
  13. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Meteorolojik takvime göre kasım ortalarında en azından Kuzey Marmara için kar olasılıklı bir durum görünmekte. Umarım bu senede şaşmaz ve karlık bir hava durumu olur.
  14. baymineral

Ynt: 24.10.2006 Gemlik Depremi Bende onu umut ediyorum.
  15. baymineral

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler Çok çok çok güzel olmuş. Motor olmasada bisiklet kullanıcısı olduğum için bu maddelerin bazıları çok işime yarayacak.
  16. baymineral

Cennet mi? Hayır, Macaheli

Ynt: Cennet mi ? Hayır , Macaheli İnsanın başını döndürebilecek bir yer.
  17. baymineral

Ynt: 24.10.2006 Gemlik Depremi Ailemle gelmiştim.. Akıl edemedim :(
  18. baymineral

Boynundan Arı Soktu, Öldü

Ynt: Boynundan Arı Soktu, Öldü Arı zehri pek çok bünyede allerjik etki yapsada felçli insanları iyileştirmede de kullanılmaktadır.
  19. baymineral

Deprem sırasında Mudanya/Zeytinbağı` nda (Tirilye` de) idim. Yemek yenen bir yerin bahçe gibi bir şeyinde siparişlerimizi bekliyorduk. Masalar bir basamak kadar yüksekteki ahşap zemin üstünde idi. Ahşap zemin aniden üzerinde hızla hareket eden kilolu birinin çıkartabileceğine benzerden biraz...
  20. baymineral

Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!..

Ynt: Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!.. Değirmendere sahili olayında sadece duydum dedim. Gerçekleşecek bir şey hakkında değil, gerçekleşmiş bir şey hakkında bir şey söyledim. Ani bir dalgalanmanın sebebi olarak şüphe edilen şey ise bir çökme olduğu düşünülüyordu. Bunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.