Arama sonuçlarınız

1. baymineral

Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!..

Ynt: Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!.. "bu alev topları sık sık deprem yaşanan japonya, filipinler veya diğer ülkelerde neden ortaya çıkmıyor?" Benzerleri mutlaka ortaya çıkıyordur da adamların hayatlarının bir parçası olduğundan bizimkiler kadar olayı büyütmeye gerek...
  2. baymineral

Ynt: Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!.. Alev topu olayı mantıklı. Enerji boşaltımı sırasında yüzeye çıkan büyük miktarda gazın (muhtemelen metan) bir şekilde alevlenmesi ile oluşuyor olabilir ama depremlerin yabancı güçler tarafından üretilmesi çok ürkütücü görünsede pek...
  3. baymineral

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Şekeriniz, çikolatanız, el öpenleriniz, el öptürenleriniz, harçlık dağıtanlarınız bol olsun. Sevdiklerinizle nice senelerde iyi bayramlar..
  4. baymineral

Türkiye'nin En Güzel Mola Yerleri

Ynt: Türkiye'nin En Güzel Mola Yerleri En üstteki fotoğraf nereye ait?
  5. baymineral

Başbakan Erdoğan'ı Kurtarmak Oyun Oldu

Ynt: Başbakan Erdoğan'ı Kurtarmak Oyun Oldu :) :) :) :) :)
  6. baymineral

Bayramınızı Tatlandırın :)

Ynt: Bayramınızı Tatlandırın :) Abicim, lezzetler diye bir bölüm açacaktın. Bunu oraya alsana.. Bla blaya pek yakışmıyor.. :(
  7. baymineral

Ynt: Depremde Manyas Kuş Gölü'nün Üzerinde Alev Topu Görüldü!.. Yazılan o inanılmaz hikayenin gerçek olmamış olduğuna inanıyorum. Umarım doğal bir depremdir 17 Ağustos depremi. Bu hikayeyi duymuştum inanmak istememiştim. Yine inanmak istemiyorum. O kadın herhalde önceden büyük bir deprem...
  8. baymineral

Haftalık Hava Durumu

Ynt: Haftalık Hava Durumu Geçtiğimiz günlerde Marmara ve Ege Bölgesi' nde yağışlara sebebiyet veren yağışlı hava kütlesi kış tipi cephe sistemiydi. Marmara' nın kuzeyi o günler öncesinde de yağış gördüğü için yeterince ısınamadı ve yıldırım oluşturacak olan kümülonimbüs bulutlarının Kuzey...
  9. baymineral

99 Hadise

Ynt: 99 Hadise Nefis bir doğa olayıdır oraj. Özellikle en çok sevdiğim olaylardan biridir ama her yerde oraja yakalanmak istemem. Oraj aslında yağış olmaksızın oluşan gökgürültülü havaya deniyor. Fotoğraflamak için en uygunu yağış olmadığı zamanlarda çakan yıldırımlardır. Makinenizin ıslanma...
  10. baymineral

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla Mı? Kafanıza Estiği Gibi Mi? O birisinin nerelerde tanıdığı varmış anlaşılan da ta oralarda araç tutabilmiş :) Bu durum şirket yetkililerini biraz morartmıştır sanırım :)
  11. baymineral

Fotoğrafçılığın Türkiye'deki İlk Kalesi de Dijitale Yenildi

Ynt: Fotoğrafçılığın Türkiye'deki İlk Kalesi de Dijitale Yenildi İşin en zor kısmı olduğu kadar en zevkli kısmı aslında ;)
  12. baymineral

Lastikçi, Lastik Patlatırken Yakalandı

Ynt: Lastikçi, Lastik Patlatırken Yakalandı Bunlar hile yapıyor.
  13. baymineral

Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Ne Kullanıyoruz? Nikto Abi biraz daha büyüyeyim (20 yaşındayım) aranıza katılmak istiyorum. Mevcut bisikletim için imkanlarım elverdiği sürece gezgin ekipmanları almaya çalışacağım. Bisikletim Bisan Europe Matrix 375. Bu ekipmanların çoğu benimkine uyar mı? Müsait bir zamanda fotoğrafını...
  14. baymineral

Fotoğrafçılığın Türkiye'deki İlk Kalesi de Dijitale Yenildi

Ynt: Fotoğrafçılığın Türkiye'deki İlk Kalesi de Dijitale Yenildi Bu durum böyle ama pek çok fotoğraf bölümünde filmli makineleri ve banyo edilme olaylarını zorunlu olarak okutuyorlar. Ben Kocaeli fotoğraftayım ama birinci sınıfta dijital fotoğrafçılığa dair hiç bir şey öğretilmiyor. Bir sürü...
  15. baymineral

Bozcaada

Ynt: Bozcaada Bozcaada' nın güney kıyıları bisikletliler için harika bir ortam. İnişli çıkışlı ve bol deniz manzaralı bir kıyı yolu bulunmaktadır. Güneydeki bu kıyı yolunun önemli bir kısmının yanında denize inen dik uçurumlar var. İniş-çıkış yapılan rampalar bir bisikletli için oldukça dik...
  16. baymineral

Çeşit Çeşit Peynir Var

Ynt: Çeşit Çeşit Peynir Var Tulum, çökelek ve ekşimik gibileri mi?
  17. baymineral

Çeşit Çeşit Peynir Var

Ynt: Çeşit Çeşit Peynir Var Peynir gaz yapıyormuydu ya.. İlk kez sizden duydum. Bünyeden bünyeye farklıymış meğer.
  18. baymineral

Kekliğin Kökünü Kestik Belamızı Bulduk

Ynt: Kekliğin Kökünü Kestik Belamızı Bulduk... Yılan çiftliği kurulsa da Gümüşhane' deki yılan dengesi bozulmasa.
  19. baymineral

Dünyanın En Kirli 10 Yeri

Ynt: Dünyanın En Kirli 10 Yeri Trenin Dilovası' nda durmamasını istiyorum. Dilovası' nda geçirilen bir dakika bile içimizi kötü etmeye yetiyor.
  20. baymineral

Dünyanın En Kirli 10 Yeri

Ynt: Dünyanın En Kirli 10 Yeri Dilovası ilk ona çok rahat girer aslında.
Geri