Arama sonuçlarınız

1. olağanşüpheli

Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Çin

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=407209 5 adet afrika twin,1 adet ktm,3 nissan patrol,1 land cruiser ile 4 ülke...uzun zamandır takip ettiğim bir sitedeki bu linki paylaşmak istedim gezenbilirle.İlginizi çekeceğine oldukça emin olduğum bu gezinin bir kaç fotosunuda ekleyeyim....
  2. olağanşüpheli

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) en şık olanları ise;en çamurlu olanları...
  3. olağanşüpheli

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) bu mucizevi aletin birkaç resminide ben ekleyeyim....
  4. olağanşüpheli

İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç

Ynt: İstanbul2İstanbul; LR 110 Defender Üzerinde Bir Gezgin Ali Eriç en çok merakla bekleyeceğim rota kamçatka bölgesi olacak,hem defender hemde ali bey yolculuğun en zorlu sınavını burada verecekler diye düşünüyorum... hem doğa şartlarına hemde ayılarına dikkat diyorum kamçatkanın... ;D
  5. olağanşüpheli

Evlenmek

Ynt: Evlenmek Evlilik,katlanmanın eski adıdır.....ÖZDEMİR ASAF. Özdemir Asaf'ın Yuvarlağın Köşeleri adlı kitabında geçer bu aforizma.Ayrıca aşağıda okuyacağınız "evlilik hakkında" müthiş tesbitlerlede salvolarına devam eder büyük usta; "Evlilik zordur. Düğünün şaşası bittiğinde, marketten...
  6. olağanşüpheli

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? öldürmeyin... paylaşın.. ;D
  7. olağanşüpheli

4x4 Toyota'lar

Ynt: 4x4 Toyota'lar
  8. olağanşüpheli

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? yakında bir kişi daha eklenecek... az biraz izin..
  9. olağanşüpheli

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) ankaradan selamlar.. 15-20 gün oldu sitenizi keşfedeli,keşfedelden beride neredeyse 24 saat sitedeyim,pek çok şey öğrendim diyebilirim.Burada bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletirim... Defender sahibi olabilmek vede bu araba...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.