Arama sonuçlarınız

1. Fatih ÖZTÜRK

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) şinasi abi eline koluna saglık resimler 10 numara :)
  2. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu...
  3. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) arkadaşlar dün baya bi yorulmusuz en azından ben eve gittigimde kolumu kaldıramıyodum :( bu arada kalan araçları çekmekten resim çekmeye fırsatım olmadı :) :) paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum.
  4. Fatih ÖZTÜRK

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) bu arada yemek olayını nasıl yapıyoruz bulusunca biyerlerdenmi alıcaz yoksa herkes kendi beslenme cantasını :) getircekmi?
  5. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) inşallah pazar günü 10 da ayazaga beykent universitesinin orda :)
  6. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) aslında kazım abide bu işte cok eski belkide tanışıyorsunuzdur.
  7. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) selam diger bronco da geliyor onuda listeye ekledim ama üye degil su andada yapamıyorum mail de bi sorun var. sıkıntı olmaz heralde :)...
  8. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) teşekkür ederim, ne yalan söyliyeyim aynı buronco çelişkisinde bende takıldım acaba niki mi yoksa arabasımı diye. aslında bir tane daha bronco var onada teklif edicem eger gelirse onuda listeye ekleriz tabi bi...
  9. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) benim araçtada winç var
  10. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) selam ben ford bronco ile katılıcagım [attachment=1]
  11. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) teşekkürler bende farkına vardım ama biraz geç oldu sanırım :)
  12. Fatih ÖZTÜRK

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) selam bende varım arkadaşlar Mesaj Sayısı: 257 http://ayoff.new-forum.net Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) « Yanıtla #18 : 03 Aralık 2008, 20:42:30 »...
  13. Fatih ÖZTÜRK

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) sanırım kaş yaparken göz çıkardım. yorum yazarken bu resimlerin bu siteye yayınlanmasına kadar olan tüm emegi atlamışım, heralde resimlere bakarken fazla derinlere gitmişim. gercekten cok güzel farkında olmadan yaptım kabalık için kusura bakmayın.
  14. Fatih ÖZTÜRK

Kisisel Galeri (Emirhan)

Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan) yoruma gerek yok buralarda yaşayan yaşlanmaz

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz