Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
arkadaşlar dün baya bi yorulmusuz en azından ben eve gittigimde kolumu kaldıramıyodum :(
bu arada kalan araçları çekmekten resim çekmeye fırsatım olmadı :) :) paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum.
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
bu arada yemek olayını nasıl yapıyoruz bulusunca biyerlerdenmi alıcaz yoksa herkes kendi beslenme cantasını :) getircekmi?
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
selam diger bronco da geliyor onuda listeye ekledim ama üye degil su andada yapamıyorum mail de bi sorun var. sıkıntı olmaz heralde :)...
teşekkür ederim, ne yalan söyliyeyim aynı buronco çelişkisinde bende takıldım acaba niki mi yoksa arabasımı diye.
aslında bir tane daha bronco var onada teklif edicem eger gelirse onuda listeye ekleriz tabi bi...
Ynt: Kisisel Galeri (Emirhan)
sanırım kaş yaparken göz çıkardım. yorum yazarken bu resimlerin bu siteye yayınlanmasına kadar olan tüm emegi atlamışım, heralde resimlere bakarken fazla derinlere gitmişim. gercekten cok güzel farkında olmadan yaptım kabalık için kusura bakmayın.