Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi ataköye gitmediysen tamam rahatladım şimdi :D :D :D :D :D :D :D şu ataköyde offroad yapamayan bir ben kaldım zati ne mene bişidir bilmiyorum bir gün denk gelir umudundayım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  2. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi sen bu hafta sonu ne yaptın bi anlatırmısın takipte edemedim :D parkur ataköymüydü :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  3. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw :D ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara...
  4. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkese hayırlı haftalar ve işlerinde kolaylıklar dilerim
  5. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Aleyküm Selam nasılsın bu gün nasıl geçti, ben saat 15.30 dan sonra müsait olabildim ama kendimi kaldıramadım pelte gibi olmuşum yoksa sana telefon açıp bir yerde buluşmak niyetindeydim
  6. [TR]BOZO

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

marka gezisi düzenlesene ben arabanın önüne hangi markaysa o markanın sembolünü koyup geliym, duster sa mitdus yazar gelirim :D :D :D
  7. [TR]BOZO

Çavuşbaşı - Polenezköy - Reşadiye Ormanlarında Gezi (26 Mayıs 2013)

dün 30 derece idi daha ne kadar ısınacak :D şu an itibari ile ailece toplanamadık yoksa ailece gelmeyi planlamıştık,
  8. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi amin çümlemize kalan herkese iyi geceler
  9. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi sanada hayırlı geceler Allah rahatlık versin
  10. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi hayırlı geceler Allah rahatlık versin
  11. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Beyler ben bu konuyu tartışmak veya başka olumsuz bir şey için açmadım herhangi bir mevzuda tartışmak veya başka bir şey yapmak isteyen herkes gezenbilirde yada başka sitelerde konu açabilir ve ben buna hiç bir şekilde dahil olmam karışmam karışamam burada sevgi...
  12. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi çok şükür bende iyiyim diğer yazdığına herkes için cevap vericem
  13. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi tüp BC elbise yok, geriye kalan her şey var
  14. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Kısmetse gelirim bu benim için kaçırılacak gibi bir şey değil hatta tüplü dalış bile yaparım
  15. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Beyler küçük ama önemli bir uyarı yapmak istiyorum malum çamur mevsimini kapattık ama arabalarım radyatörlerindeki hava ızgaralarını tıkayan çamur hararete ve temizlenmezse motorda çok büyük hasarlara sebep oluyor serviste inşaat şantiyesinde çalışan 4 araç...
  16. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi ;D ben çıktıktan sonra yazmışsın bir yerde hırpaladın beni ;D senin yazı geç gelince ben ailece çıkmış bulundum sahilden dur kalk frenleri alıştırıp via port yapalım dedik ben yemek yer sonra senle buluşup riva yada şile yaparız arazide hanıma çocuklara araba...
  17. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi demmekkkiiiiii :D herkez memnunki hararetinden bahseden kimse yok denize seyr-u seferden :D :D :D :D :D :D :D kusura bakmayın beynim senteden çıktı
  18. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi dayanamadım hareketlensin ortalık :D Serkan 1-2 saat içinde bir organizasyon yapalım dün senin gittiğin yerlere gidip denize girelim :D hem orada ben arabayı kumda batırırım biraz hareket olur ;D çok sıcak patladım yaw :D
  19. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi haklısın ama böyle şey görmedim geçen perşembe gününden beri gidiyorum hep bir mani çıkıyor her şeyde bir hayır var demek lazım
  20. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim ama beni nereye yolluyon ben daha fren ayarını halledemedim ve hanım valizi toplamadı :D şimdi masaya yumruğu vurucam ama sıkmıyo :D :D :D :D :D :D :D :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.