Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
ataköye gitmediysen tamam rahatladım şimdi :D :D :D :D :D :D :D
şu ataköyde offroad yapamayan bir ben kaldım zati ne mene bişidir bilmiyorum bir gün denk gelir umudundayım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Serkan çok güzel bir gezi olmuş resimlerde harika ama o mangal resmi beni bozdu canım çekiyor yaw :D
ama şöyle bir şey diycem resimleri gezi duyuru başlığında değilde yeni bir başlık açıp filanca gezinin görselleri olarak paylaşsak sanki daha güzel olur. marmara...
Aleyküm Selam
nasılsın bu gün nasıl geçti, ben saat 15.30 dan sonra müsait olabildim ama kendimi kaldıramadım pelte gibi olmuşum yoksa sana telefon açıp bir yerde buluşmak niyetindeydim
Beyler ben bu konuyu tartışmak veya başka olumsuz bir şey için açmadım
herhangi bir mevzuda tartışmak veya başka bir şey yapmak isteyen herkes gezenbilirde yada başka sitelerde konu açabilir ve ben buna hiç bir şekilde dahil olmam karışmam karışamam
burada sevgi...
Beyler küçük ama önemli bir uyarı yapmak istiyorum
malum çamur mevsimini kapattık ama arabalarım radyatörlerindeki hava ızgaralarını tıkayan çamur hararete ve temizlenmezse motorda çok büyük hasarlara sebep oluyor
serviste inşaat şantiyesinde çalışan 4 araç...
;D ben çıktıktan sonra yazmışsın bir yerde hırpaladın beni ;D
senin yazı geç gelince ben ailece çıkmış bulundum sahilden dur kalk frenleri alıştırıp via port yapalım dedik ben yemek yer sonra senle buluşup riva yada şile yaparız arazide hanıma çocuklara araba...
dayanamadım hareketlensin ortalık :D
Serkan 1-2 saat içinde bir organizasyon yapalım dün senin gittiğin yerlere gidip denize girelim :D
hem orada ben arabayı kumda batırırım biraz hareket olur ;D
çok sıcak patladım yaw :D
haklısın ama böyle şey görmedim geçen perşembe gününden beri gidiyorum hep bir mani çıkıyor her şeyde bir hayır var demek lazım