Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Makaslar Için Shackle Mi Yoksa Küpe Mi Önerirsiniz?

Selamlar Kullanım biçimine göre şu an sorun yok görünüyor ama arka bir miktar yükselmiş makasların çalışma mesafeside artmış ve rahatlamış önde yükseltme yoksa ön bir miktar alçak kalmıştır asfalta çıkıp kasa boşken ve 100 Km. üzeri özellikle virajlarda dikkatli olmanı tavsiye ederim
  2. [TR]BOZO

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Selamlar Doğru söylemiş daha açık olmak lazım kamyonetlerde arka süspansiyonu yumuşatırsanız arkayı savurmadan özellikle kasa boş ve hafifken kalkamazsınız ama bir miktar yapılacak ayarlamalar biraz fark gösterir yükseltmelerde makaslara yaprak eklemek küpe takmak ve arka amortisörleri...
  3. [TR]BOZO

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Selamlar Konu makas olunca kamyoncuların gittiği makascıları tavsiye ederim eskilerden biliyorum adamlar eski model amerikan araçlarının makaslarında bile harikalar yapıyor bulmak biraz zor ama araştırın tavsiye ederim
  4. [TR]BOZO

Makaslar Için Shackle Mi Yoksa Küpe Mi Önerirsiniz?

Selamlar Bu parçalar konfor amaçlı değildir konfor sağlamaz yükseltmede kullanılır ve her ölçüdeki yükseltmedede kullanılmaz kullanım amacı makasların çalışma mesafesini değiştirmek ayarlamak ve rahatlatmaktadır süspansiyon aracı yere bastırır konfor sağlamak için her değişikliği yapamayız...
  5. [TR]BOZO

Arazi Vitesi Kullanımı ?

Selamlar L200 hareket halindeyken 80 Km/h ye kadar 4x4 e geçirilir ve çıkartılır hllc ve llc için durup vitesi boşa almak sonra arazi vitesini istenen konuma alınır 4x4 ışıklarının sabitlenmemesi ön differansiyel 4x4 vakum actuatorun arızalı olması yada buna vakum için hava sağlayan ventilde...
  6. [TR]BOZO

Husky - Evolite - Arpenaz Arasında Kaldım

Selamlar 1- önce ne amaçla kullanacaksınız yani hem yaz hem kış kar gibi çok değişken standartlarda konfor dayanıklılık istiyorsanız önce fiyat sonra marka çok değişecek 2- sadece yazlık tek mevsim istiyorsanız yüksek içi geniş hatta 2 oda çadırlar var ve ekonomik 3- diğer mevsimler...
  7. [TR]BOZO

Güneye Yerleşen Ailenin Tekne Seçimine Yardımcı Olur Musunuz?

Selamlar Düşünceniz benim gibi 6 aylıktan beri denizde olan biri için etkileyici ve muhteşem yürümeden önce yüzmeyi öğrendim yaşım 57 ve hala bir sandal dahi alamadım bunda maddiyat söz konusu değil şu an yazlığım gömeç karaağaçta ve yine bir sandalım bile yok sebebini aşağıda yazıcam size...
  8. [TR]BOZO

Arac Yükseltme Sekilleri Ve Profesyonel Servisler

Selamlar 1- yükseltme aracın altının yani differansiyellerin arazide taş kaya ve kanallarda takılmaması için yapılır 2- diff. leri yükseltmenin tek yolu yüksek yanaklı uygun A/T M/T extreme lastik takmaktır 3- bu lastiklere yer açmak şase ve çamurluklara sürtmesini önlemek için yükseltme...
  9. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Teşekür ederim
  10. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Denedim arıza uyarı kapanma yok dokunmatik ses çalıştı ve ses dosyalarını sorunsuz seçtiriyor yolda navigasyon yaptırma fırsatım olmadı bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. paylaşım yardım ve emeğiniz için çok teşekür ederim
  11. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Teşekür ederim yarın hemen deniycem
  12. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar sys dosyasında sd card name i storagecard yaptım sd kartada aynı ismi verdim rawdisplay de dpi 220 x800 y480 yazdım blaukpunt diye açıldı bu seferde gps aranıyorda takılı kaldı gps port 2 ve baud 57600 yaptım gps i hemen buldu bu değişiklikleri diğer navigasyonun sys dosyasına...
  13. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Çok teşekür ederim
  14. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar nextgenle navigasyon yaparken gerivitese takınca kamera görüntüsü gelmiyor ama igo eski sürümde bu sıkıntı yok şu an nextgenle igo aynı sd kartta arabada navigasyon yaparken eski igo yu kullanıyorum eğer sıkıntı vermezsem son sürüm igo yu çalıştırma imkanı olabilirmi Teşekürler
  15. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Çok teşekkür ederim emeğiniz ve yardımlarınız için iyi çalışmalar dilerim
  16. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar NextGen de poi leri hiç bulamadım ama adres aramayıda zor buldum bu programı daha önce hiç kullanmadım ana ekranda menü işaretini arama işaretini göremedim pil işaretini tıklayıp kurcalayıp ayarlara giriyorum detaylı incelemek lazım menüsüne alışık değilim diycem hiç bilmiyorum iGO...
  17. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar NextGen hiç sıkıntısız çalıştı menüsüne alışmak lazım birde poi leri bulamadım iGO poi klasörünü buna atabilirmiyim yoksa hiç kurcalamamakmı gerekiyor. Emek ve zahmetiniz için çok teşekkür ederim kolay gelsin
  18. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Maalesef olmadı exe. dosyasını çalıştırınca dosya çalışmadı sonra navi . açınca önce yükleme hatası sonra aygıtı yok uyarısı verdi yüklemedi
  19. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Çok teşekkür ederim az önce indirdim yükleyip bakıcam takıldığı yada takıldığım bir yer olursa sorarım emeğiniz için tekrar teşekkür ederim Kolay gelsin
  20. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Benim için tam sürüm enterprize yada bütün dosyaların olduğu bir sürümü yükleyecektiniz bendeki iGO 2009 sürümü çok eski olduğundan dolayı bunun için yazdım kolay gelsin ilginize teşekkürler
Geri