Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

2. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Benim durum sıkıntılı her halde bu arada ben kurcalıyorum ama bir taraftanda tam bozmaktan korkuyorum
  3. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

teşekkür ederim wm araçtaki link bekliyorum o zaman tekrar teşekkürler kolay gelsin
  4. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

en son sizin verdiğiniz iGO Turkeyi
  5. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Teşekkürler peki bu sürümü yükleyebilirmiyim
  6. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

iGO8 2009 galiba
  7. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar exe. dosyasını bulamadım yükleyemedim araçtaki kartı alıp düzenlemek lazım herhalde yeni sd kart yapıp araçtakini ydek tutmak istiyordum olmadı araçtaki sd kart dosyalarını değiştiricem
  8. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Teşekkür ederim Lisans dosyası sıkıntı çıkartırsa buradan yazarım kolay gelsin
  9. [TR]BOZO

Igo 2016 Ülke Haritaları

Selamlar Önce verdiğiniz emek için teşekkür ederim Turkey haritasını aracımdaki double din multimedia ya yükleyebilirmiyim ? cihazımda iGO yüklü ve windows işletim sistemi var güncelleme yapabilirmiyim yoksa sadece androit üzerindemi çalışıyor ? kolay gelsin tekrar teşekkürler.
  10. [TR]BOZO

Gezenbilir 8. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (18 Haziran 2016)

Selamlar Hem izmitteyim hem oruç sizlere kolay gelsin fotoğraflara siteden bakıcam
  11. [TR]BOZO

OFFROAD ARAÇLARIMIZI BEKLEYEN TEHLİKE..!!!!!

Selamlar Beyler ülkede durum malum plaka konusunda devlet haklı çünki elektronik sistemle plaka kontrolü yapılıyor sistem çalıntı şüpheli sahte plaka takip edilen plaka durumlarında hemen uyarı veriyor Ama sistem app plakayi yani amerikan press plaka yı okuyamiyor plaka yoksa zaten okuyacak bir...
  12. [TR]BOZO

Off Road Için Araç Önerileri

Selamlar Yeni gördüm hala bir araç almadıysan belki faydasi olur Önce ne amaçla kullanacaksin ailece pinik mangal gezi ve soft off roadmi yoksa çamurlara batip dag tepe aşıp kanallari geçip hard offroadmı önce buna karar ver sonra geziye misafir kabul eden offroaf guruplarini bulursan bir kaç...
  13. [TR]BOZO

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Selamlar Yıllardır çok katılmak istememe rağmen bu senede olmadı tek gitsem çocuklar baba bizsiz iyi eylendinmi diyor hadi hep beraber deyince çadırda kalamayız diyorlar Şöyle etrafta oteli pansiyonu vs. olan bir kamp organize edilse muhteşem olacak yılların acısını çıkaracam Katılan herkese...
  14. [TR]BOZO

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? basit olarak açıklamak gerekirse ABS bir fren sistemi değildir fren sistemine sürücüden bağımsız kontrol eden duruma göre freni devreye sokan yada çıkartan bir sistemdir normal şürüşte devreye girmez normal fren yapınca devreye girmez...
  15. [TR]BOZO

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Ne diyelim bildiğim kadarı ile düğme olması lazım diğer yandan araçta ATSC varsa arkaya yada öne veya her ikisine kilit taktırabilirsiniz ATSC yoksa uygulaması taktırması çok zor yapanıda bilmiyorum ABS artık standart sayılır...
  16. [TR]BOZO

L 200 De Mazot Kokusu

Selamlar Benden başka birinin başına geldimi ? bilmiyorum bilmeyenlerin faydalanması için küçük bir sıkıntının küçük bir çözümünü paylaşmak istiyorum Aracı çalıştırdığımda motorun normalden geç çalışması ve çalıştıktan sonra aracın içine gelen çok hafif bir mazot kokusu beni rahatsız etti...
  17. [TR]BOZO

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? Selamlar Aynı problemleri bende yaşamıştım araştırdım 2011 de L200 aldım halen kullanıyorum bu konuyu baştan okursanız sanıyorumki ulaştırma bakanlığının açıklaması var hususi kullanım için gerkmiyor zaten K belgesini vergi levhası olmadan alamazsınız K...
  18. [TR]BOZO

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Ynt: Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya rica ederim görüşmek üzere selamlar
  19. [TR]BOZO

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Ynt: Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya Selamlar Beyler eğer lastik yada başka bir parçanın özellik kalite performans özelliklerini öğrenmek istiyorsanız bulursanız yerli bulamazsanız yabancı forum yada sitelerdeki kullanıcı yorumlarını okuyun fabrika yada üretici...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.