Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar
exe. dosyasını bulamadım yükleyemedim
araçtaki kartı alıp düzenlemek lazım herhalde yeni sd kart yapıp araçtakini ydek tutmak istiyordum olmadı
araçtaki sd kart dosyalarını değiştiricem
Selamlar
Önce verdiğiniz emek için teşekkür ederim
Turkey haritasını aracımdaki double din multimedia ya yükleyebilirmiyim ?
cihazımda iGO yüklü ve windows işletim sistemi var güncelleme yapabilirmiyim yoksa sadece androit üzerindemi çalışıyor ?
kolay gelsin tekrar teşekkürler.
Selamlar
Beyler ülkede durum malum plaka konusunda devlet haklı çünki elektronik sistemle plaka kontrolü yapılıyor sistem çalıntı şüpheli sahte plaka takip edilen plaka durumlarında hemen uyarı veriyor
Ama sistem app plakayi yani amerikan press plaka yı okuyamiyor plaka yoksa zaten okuyacak bir...
Selamlar
Yeni gördüm hala bir araç almadıysan belki faydasi olur
Önce ne amaçla kullanacaksin ailece pinik mangal gezi ve soft off roadmi yoksa çamurlara batip dag tepe aşıp kanallari geçip hard offroadmı önce buna karar ver sonra geziye misafir kabul eden offroaf guruplarini bulursan bir kaç...
Selamlar
Yıllardır çok katılmak istememe rağmen bu senede olmadı tek gitsem çocuklar baba bizsiz iyi eylendinmi diyor hadi hep beraber deyince çadırda kalamayız diyorlar
Şöyle etrafta oteli pansiyonu vs. olan bir kamp organize edilse muhteşem olacak yılların acısını çıkaracam
Katılan herkese...
Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ?
basit olarak açıklamak gerekirse
ABS bir fren sistemi değildir fren sistemine sürücüden bağımsız kontrol eden duruma göre freni devreye sokan yada çıkartan bir sistemdir
normal şürüşte devreye girmez
normal fren yapınca devreye girmez...
Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ?
Ne diyelim bildiğim kadarı ile düğme olması lazım
diğer yandan araçta ATSC varsa arkaya yada öne veya her ikisine kilit taktırabilirsiniz ATSC yoksa uygulaması taktırması çok zor yapanıda bilmiyorum
ABS artık standart sayılır...
Selamlar
Benden başka birinin başına geldimi ? bilmiyorum
bilmeyenlerin faydalanması için küçük bir sıkıntının küçük bir çözümünü paylaşmak istiyorum
Aracı çalıştırdığımda motorun normalden geç çalışması ve çalıştıktan sonra aracın içine gelen çok hafif bir mazot kokusu beni rahatsız etti...
Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ?
Selamlar
Aynı problemleri bende yaşamıştım araştırdım 2011 de L200 aldım halen kullanıyorum
bu konuyu baştan okursanız sanıyorumki ulaştırma bakanlığının açıklaması var hususi kullanım için gerkmiyor
zaten K belgesini vergi levhası olmadan alamazsınız K...
Ynt: Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya
Selamlar
Beyler eğer lastik yada başka bir parçanın özellik kalite performans özelliklerini öğrenmek istiyorsanız bulursanız yerli bulamazsanız yabancı forum yada sitelerdeki kullanıcı yorumlarını okuyun fabrika yada üretici...