Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Ynt: Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya Doğru diyorsun aslında gönül isterki stepne dahil yani 5 li 3 takım lastik A/T + M/T + Extrem ama dolar duygusal açıdan çok zorluyor bende de BF A/T var ve stepne farklı arazide bi pıtladımı aynen yandım
  2. [TR]BOZO

Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya

Ynt: Duster Araca Bfgoodrich Lastik Ve Jant Uygulaması Ve Kampanya Selamlar Kızma hemen senin lastikler zaten A/T Allah korusun bunlardan birine bir şey olursa bir takım M/T alırsın hem çamurdaki farkı yaşarsın hemde yaz gelince tekrar A/T ye döner M/T lerin sıcaktan yıpranmasını önlersin...
  3. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Aleyküm Selam görüşmeyeli epey oldu bir yaramazlık yada sıkıntı yoktur inşallah ben hala arabaya modifiye yaptıramadım genelde herkesin arabası yapılı yük olmak kendimi çektirmek istemiyorum yani henüz jübile yapmadım ama arabayıda yaptıramadım ya başka bir araba...
  4. [TR]BOZO

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) benim araba yapılı olsa yapardık bir şeyler ama o gölet ve göletin içindeki baraka tablo gibi kar yağsın Serkanla oraya girelim Serkan o bölgeyi çok iyi biliyor parkuru baştan yapamayız ama dolanırız bir yerlerden deneme yanılma - batma...
  5. [TR]BOZO

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Selamlar Bu donanımla size ancak keşif güzeldir diyebilirim ;D eğer niyetlenirseniz kazasız belasız geziler dilerim zaten girdikten sonra sorduğunuz yerlere ancak o bölgede yaşayan tarım vs. ile uğraşanların açtığı yollardan gidebileksiniz...
  6. [TR]BOZO

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Selamlar Giriş yerimiz Beşiktaş tesislerinin yan tarafı solda bir giriş daha var ama Beşiktaş kapatmış idi fakat bu havada ve bu mevsim şartlarında ilk girişten sonra geçiş yaptığımız dere bile suyla dolmuştur Bu mevsimde araçlarınız tam...
  7. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi benimkide aynı değişmedi
  8. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi ee güzelmiş iyi gezmeler ama cumartesi günü izmite gidicez ailece sonra karasuya geçmem lazım baş sağlığı için akşamda muhtemelen izmitte kalırız çocukların dersi yoksa pazar günü ise aman kimse duymasın telefonun değişmedi dimi ? :)
  9. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Çok şükür iyiym İnşallah her şeyin yolunda olamasına sevindim Allah bozmasın görüşmek üzere saygılar selamlar
  10. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkese tekrar selamlar Valla hayatın normal akışı içinde hakikaten burayı ve sizleri epey ihmal etmişim demek hayat normal akışından sapmış ufak tefek arızalar oldu ama sıkıntı yok artık ufaktan başlarız bir şeyler yapmaya bu hafta sonu benim için iptal İzmit...
  11. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Çok uzun bir aradan sonra herkese Selamlar görüşmeyeli umarım hiç kimsenin sıkıntılı bir durumu olmamıştır.
  12. [TR]BOZO

XJ mi?.. ZJ mi?.. Neden?..

Ynt: Xj Mi?.. Zj Mi?.. Neden?.. Eski bir amerikancı olarak xj ve zj efsane araçlardır herkes maddi durumunu kendi bilir ama bu arabalara tüp takılmasına karşıyım zaten arabayı zorlayacaksınız o zaman gazı kesip benzine geçecek sırf asvaltta düşük hızda iktisat için o makinalara kıymam şahsi...
  13. [TR]BOZO

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? 6 senedir balıkesir çıkışı ve tuzla taraflarındaki ölçüm noktalarından devamlı geçiyorum hiç durmadım gelen bir şey yok plakayı kontrol ediyorum yine yazılan bir ceza yok
  14. [TR]BOZO

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? Çevirmeyede girdim bir trafik kazasınada karıştım k belgesi söz konusu bile olmadı kısaca yazmak gerekirse ve ruhsatta özel kullanım için yazıyorsa ehliyet ruhsat muayenesi eksoz muayenesi emniyet kemeri alkolsüz olmak hız sınırını aşmamak bunlarda sıkıntı...
  15. [TR]BOZO

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah (c.c) gani gani rahmet eylesin sabırlar versin geride kalanların başı sağ olsun
  16. [TR]BOZO

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

Ynt: L-200 Lastik Ebadına Bağlı Değişimler Selamlar iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim hayırlı olsun.
  17. [TR]BOZO

Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) tekrar geçmiş olsun
  18. [TR]BOZO

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) yemezler sen beni batırmadan rahat edemezsin :D ayrıca hilüküs falan anlamam koltuk ısıtma yoksa olmaz sen hiç kartepenin zirvesindeki ayazda karda buzda dolaşıp arabaya binince koltuk ısıtmayı açtınmı ? :D :D :D
  19. [TR]BOZO

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Önce geçmiş olsun çok sıkıntı çıkmış hasar durumuna bakınca uzun şase olduğu için pajeroyu uzaklaşma ve karın açısının sınırı üzerindeki çıkışlarda vurmuşsun, arabayı istediğin kadar yükselt istersen 50" lastik tak şase boyuna bir şey...
  20. [TR]BOZO

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Selamlar Bu gün olcayla konuştum ( oltay lastik ) benim alacağım lastikten 2 adet kalmış salı yada çarşamba lastik gelecekmiş bu lastikleri takınca İlyas ustanında ( arabayı yükseltmesi lazım ) yani benim işim zor cumartesi İlfer e gidip...
Geri