Arama sonuçlarınız

1. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkesin Cuması Mubarek Olsun Hayırlı Cumalar
  2. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Ne diyebilirimki sende haklısın, malum Ramazan işler güçler ve mevsim yaz hep birlikte hep beraber devam konu hepimizin
  3. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar Herkese iyi geceler ve hayırlı sahurlar Ramazan ve yaz dolayısı ile siteye sık giremiyoruz kopukluklar oluyor ve hemen cevap yazamıyoruz kusura bakmayın
  4. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi arabanın yerini unuttum ne açık ne gizli gezi yapamıyorum :D ama şööyle bir kımıldayalım, çok iyi olur herkesi özledim görüşmüş oluruz herkese soralım cumartesi yada pazar bir iftar etkinliği yapalım akademi off u tanımıyorum ama sen diyorsan benim için tamamdır...
  5. [TR]BOZO

23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz.

Ynt: 23 Haziran Cekmekoy Cavusbası Polenezkoy Turumuz. resimler bende görünmüyor :D buralarda yoktuk iyi gezmişiniz :D
  6. [TR]BOZO

Lütfen Yardım...

Ynt: Lütfen Yardım... Daha önce düzenlediğimiz gezilerimize bakabilirsiniz bizim gezilerimiz karşılıklı saygıya dayalı alkol kullanılmayan, bazen ailece katılımlı düzenlenen, soft offroad özellikli gezilerdir, donanımlı araçlarıyla katılanlar zor parkurlara girebilir hard offroad da yapabilir...
  7. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Hoş bulduk teşekkürler ufaktan hareketlenmeye başlayalım artık :D
  8. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamın Aleyküm Herkese merhaba yazlıktan döndüm, herkes inşallah iyidir bir yaramazlık yoktur Dönüş yolu felaket kalabalıktı 3-4 saatlik yolu 10 saatte zor geldim,
  9. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi iyi eğlenceler zevkli geziler dilerim bende kısmetse cumartesi karaağaçtan izmite orda 1 gece kalıp pazar sapancaya geçicem kızımın Türkiye kupası kürek yarışını seyredicem ( F B, yi temsil ediyor ) yarış bitince hanımı çocukları alıp ayvalığa dönücem bir mani...
  10. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Komşumuzun teknesini suya indirdik resimdeki ben değilim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Perşembe gününe kadar gelmek isteyen olursa beklerim, perşembe günü ya dönücem yada hanım çocuklar gelicek durum şu an karışık biraz
  11. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Serkan hazır seni bulmuşken durum güncellemesi yapıym :D :D :D :D :D benim durum aşağıdaki resimler gibi ;D az sonra pc yi kapatıp denize gidicem sabah çok güzeldi :D :D :D :D
  12. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar; Bulunduğum yerde internet çok problemli herkesin geçmiş Berat kandili mubarek ve hayırlara vesile olsun Dün öğrendim Binali Kardeşimin annesi Hakkın rahmetine kavuşmuş, annemize Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına Allahtan sabırlar dilerim.
  13. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi ollmamı denize giriyom ağaçtan koparıp kayısı, vişne yiyom site huzur evi, gibi hanım çocuklar kadıköyde sıkıntıdan patlıyom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  14. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Beyler az önce emailime amerikan hava yollarından bilet onayı geldi 2 rus amerikada tur atıyor onay benim emailime geliyor aynen amerikan hava yollarına phising ve fake email yazıp gelen bilet onay emailini de ekleyip yolladım aman dikkatli olun
  15. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar aynen katılıyorum siyaset ve politikayı offroad olayına dahil etmenin hiç gereği yok bu arada bulunduğum yerde internet problemli her zaman giremiyorum inşallah herkes iyidir kimsede hiç bir sıkıntı yoktur
  16. [TR]BOZO

kazdağlarında canavarların içinde 4*2 bir L200

Ynt: Kazdağlarında Canavarların İçinde 4*2 Bir L200 çok teşekkürler şu an Karaağaçtayım burada olduğum süre içinde bir geziniz olursa ve bir engel çıkmazsa tanışmaktan ve katılmaktan memnun olurum saygılar
  17. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Aleyküm Selam yerde 25 metre hortum var yangın çıkmaz :D hava imbat olunca bizim kıyıları alt üst ediyor çift mavi bayrak var hava düzgün oldumu su kristal gibi bir hafta sonu beklerim
  18. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Selamlar dostlar haavvvvvaaaarrr diyorum haaaaaavaaaaaaar bekliyorum
  19. [TR]BOZO

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Tebrikler çok güzel çok beğendim
  20. [TR]BOZO

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Herkesin Mirac Kandili Mubarek ve hayırlara vesile olsun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.