Arama sonuçlarınız

1. R

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) :) , bütün günün forumda takip yoruldular sanırsam .. Haklısına abicim :D
  2. R

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) İyiye işaret değil !:D
  3. R

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sessizlik !!!!!!!!!,sanki herkes bir anda çıktı forumdan :D
  4. R

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) İstanbuldan cuma ( saat önemli değil ) katılacak arkadaşlar için , araçsızım bir boş yer arıyorum :D , ridvancicek_c@hotmail.com ... Araç bulamazsam bile istanbul esenler otogarından bolu ya beraber gideceğim arkadaşlarda...
  5. R

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ben carrefourdan temin ettim çadırı . Çok sağlam bişeye benzemiyor ama çok dandik bişeyede benzemiyor :)) Güzel yani orta halli idare eder 2 gün :D . Uyku tulumu yada şişme yatakta oldukça cazip fiyatlarda ... Toplamda...
  6. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Seben minübüsünü öğrendiğim iyi oldu ya Bolu merkezden yürümeye karar vermiştim :D Kaç gün sürer diye düşünüyordum , iyide olurdu aslında neyse artık biraz yürürüm yol üstünden bir yerden atlarım minübüs'e :)
  7. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Haritaya göre boludan sonra (YÜRÜMEYİ SEVENLER İÇİN ) 1 gün yürümemiz gerekiyor herhalde tahminen 16 17 km var bolu merkezden arası , güzellll :) Teşekkürler harita bilgisi için.
  8. R

Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Meslekleri ve Yaşadıkları Şehirler İSTANBUL 1- Ulus Otomotiv - Sadece Amerikan Jeep yedek parca - istanbul maslak / taksim - 0 555-533 58 00 www.ulusoto.com 2- İlkay Gür - Gıda üretimi gurler...
  9. R

Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları

Ynt: Kalp Krizi & Beyin Kanaması İlkyardımları Çok faydalı olacaktır bu bilgiler emin olun . İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor , kendimden biliyorum. 2007 = Beyin Kanaması . 3 gün koma ! 4.Gün Ölüm Aynı Gün Hayata Dönüş.:( Teşekkürler.
  10. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Hayıırlı olsun , Allah Kolaylık versin , Allah utandırmasın . Bol kazançlar inşallah :D Hayırlı işler!!!!!!
  11. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Tiger ve piglet , sevinci belli etmek için iyi bir seçenek :P :) :D
  12. R

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü ;)
  13. R

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Bu 3 yerin isimlerini alabilirmiyiz :D
  14. R

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Makina harika , fiyatıda harika :d:D Ortalama , 1.000 1.200 :)
  15. R

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim :). Sen deniz altını seviyorsun anlaşıldı, bende severim ama doğa ile başbaşa yaşam daha heyecanlı ve güzel olacağını düşünüyorum :) (kişisel görüş) :)
  16. R

Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı)

Ynt: Kişisel Galeri (Edirne Dağcısı) O arıların su içtiği kareyi ben biz çizgi film vardı arılarla alakalı ordan alınmış sandım.. ama değilmiş cidden çok net ve güzel fotoğraflar "HD Kalitesinde":))))
  17. R

3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem

Ynt: 3 Çadır Arasındayım Hangisini Seçsem Carrefour da daha ucuza çadırlar bulabilirsin . En azından yazı geçirmeni sağlarlar. :) .. Yakınında bir carrefour varsa gitmeni , görmeni tavsiye ederim.
  18. R

İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010)

Ynt: İğneada Kamplı Gezi (5 Haziran 2010) Wow harika bir yer fotoğraflar öle gösteriyor. istanbuldan bir ara uzaklaşıp kaçayım buraya :D
  19. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Adnan abicim adını buralarda duyuyorum sürekli , yardımcı olmak isterim. Gelirken bizden de istediğin bir şeyler varmı yardımcı olayım gelirken. Ortak pazar olsun :D
  20. R

Regaip Kandili

Ynt: Regaip Kandili GEZENBİLİR AİLESİ ! Regaip kandiliniz mübarek olsun inşallah !
Geri