Arama sonuçlarınız

1. R

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Şimdi değişti , Ajdar- ÇİKİTAMUZ:)
  2. R

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? STROMAE -Alors On Danse
  3. R

Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Kıyılır mı oraya:( zaten hep böle güzel yerlere bişiler kuruyolar bişiler yapıyolar zzzzz:((((((((
  4. R

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Bana çok uzak kaçıyor ya 2 gün günlük izinde çıksam 2 günlük iznim yollarda geçer:D Yıllık izinde tercih edilebilir:). İstanbuldan- trabzon ohooo :D
  5. R

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü :(
  6. R

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Hobaaa . Fotoğraflar harika :). Bayıldım bu yere yakınmışta , kamp için ideal:))
  7. R

Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü Harika fotoğraflar .
  8. R

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak FOTOĞRAFLAR OLARAK DÜZELTİYORUM. 2 GÜNLÜK UYKUSUZLUĞUMA VERİN :)
  9. R

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak Yaşanılan adrenalini resimlerin güzelliği ile neredeyse yaşamış kadar oldum :)
  10. R

Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası

Ynt: Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası Resimlerde ufak bir transfer sorunu var, göremiyoruz .
  11. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aileye bende yeni kabul edildim ama , artık bu ailenin bir ferd'i olarak şunu deme hakkı var sanırsam bende yeni katılan arkadaşlar , ailemize hoşgeldiniz :)
  12. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sigara kullanmış ve bırakmış biri olarak , bende tebrik ediyorum :)))) Bırakamayanlara ; "Sigara beyinde bitirildiğinde cidden vücut istemiyor" görüşü ne kadar doğru bunu anladım, deneyin pişman olmucaksınız.:)
  13. R

Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010)

Ynt: Yağmur Sonrası Anadolu Yakası (8 Haziran 2010) Anadolu yakasına çok gittim , hiç böle görmemiştim :D:D:D Not : Hep Metrobüs :D:D
  14. R

Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu?

Ynt: Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu? Hakan abicim gidemediğinize üzüldüm. İyi bir gezi olurmuş cidden sizin için ama ,,işte hayat şartları bazen izin vermiyor dediğiniz gibi . İnşallah 2011 de gidersiniz .
  15. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) :)
  16. R

Haymana Off-Road Parkuruna Gezi (20 Haziran 2010)

Ynt: Haymana Off-Road Parkuruna Gezi (20 Haziran 2010) :(
  17. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) 3 gün önceden oraya gidip pusu kurcam oraya :D:D:d
  18. R

Ayvalık' taki Mor Mercanların Ağlardan Temizlendi

Ynt: Ayvalık' taki Mor Mercanların Ağlardan Temizlendi Katılıyorum size sözlerde kalmamış :)
  19. R

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 O yazı benimde dikkatimi çekti . Ama sonra otomatik mesj gibi geldi aynı kullanıcının yalnış anlaşılmasın , aynı mesajı bir çok konuya attığını gördüm :) . Gidildiğini sanmış sanırsam :)
  20. R

Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz Stres atmak için bağıracak harika bir yer :)))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.