Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Meseregan Dağları ve Gelincik Deresi Yürüyüşü
Bana çok uzak kaçıyor ya 2 gün günlük izinde çıksam 2 günlük iznim yollarda geçer:D Yıllık izinde tercih edilebilir:). İstanbuldan- trabzon ohooo :D
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Aileye bende yeni kabul edildim ama , artık bu ailenin bir ferd'i olarak şunu deme hakkı var sanırsam bende yeni katılan arkadaşlar , ailemize hoşgeldiniz :)
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Sigara kullanmış ve bırakmış biri olarak , bende tebrik ediyorum :)))) Bırakamayanlara ;
"Sigara beyinde bitirildiğinde cidden vücut istemiyor" görüşü ne kadar doğru bunu anladım, deneyin pişman olmucaksınız.:)
Ynt: Kampinglerde Konaklayarak Karadeniz Turu?
Hakan abicim gidemediğinize üzüldüm. İyi bir gezi olurmuş cidden sizin için ama ,,işte hayat şartları bazen izin vermiyor dediğiniz gibi . İnşallah 2011 de gidersiniz .
Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010
O yazı benimde dikkatimi çekti . Ama sonra otomatik mesj gibi geldi aynı kullanıcının yalnış anlaşılmasın , aynı mesajı bir çok konuya attığını gördüm :) .
Gidildiğini sanmış sanırsam :)