Arama sonuçlarınız

1. R

Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010

Ynt: Feroza Kemerburgaz Gezisi (26 Haziran 2010 Güzel bir gezi olacaktır eminim. İstanbulda hava mükemmel şu anda :D
  2. R

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı :)
  3. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Birde ben İstanbul bahçelievlerde ikamet ediyorum . Yukarıdaki mesajlarda mevki bildirilmişti . Bende mevkimi bildirmek istedim. İyi geceler.
  4. R

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ben şimdiden çantayı hazırlıyorum :) 2 günlük bir süreç ve herşeyin bulunduğu bir ortam olduğundan dolayı Küçük bir sırt çantası işimi görecektir umarım :).
  5. R

Şile Tarafında Kamp Alanı

Ynt: Şile Tarafında Kamp Alanı Aşağıdaki link 'i bir incele istersen. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57204.0
  6. R

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Edip Akbayram- Değmen Benim Gamlı Yaslı gönlüme :)
  7. R

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Valla ben daha gitmeden sorunlarla karşı karşıya geldim. Sorun 1: Yola çıkacağın arkadaşın anlatırken anlatırsın hoşuna gider , gideceğin son 1 hafta kala çcouktan eser kalmaz benim arkadaşım öle yaptı çocuğun gözünü öle korkutmuşum ki 3 yıllık tecilini bozdurup...
  8. R

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Doğum gününüz kutlu olsun . Nice yıllara inşallah .
  9. R

Kanyon Sporu, Doğa Sporlarının Neresinde?

Ynt: Kanyon Sporu, Doğa Sporlarının Neresinde? Katılmadım daha önce ama inşallah bir gün zevkle katılacağım , ve favorim olucak :)
  10. R

Eğirdir

Ynt: Eğirdir Harika bir resim ve manzara abicim , eline sağlık.!
  11. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Google earth 'da harita ve ilk açılıştaki dünyayı göremiyorsanız , ben 5 dk aralıklarla denedim ve sorununuz düzeldiği hakkında bir kaç tecrübe yaşadım , isterseniz bir deneyin. Şu an tam çözüm için...
  12. R

Yiyenbilir Geyikleri

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri :)
  13. R

Orientiring Yarışı Süreci

Ynt: Orientiring Yarışı Süreci Yaklaşık 1 yıl geçmiş ama 2010 yarışmalarına katılmayı düşünüyorum. Diğer konu başlıklarındanda okudum , harita okuma bilgim yok yalnız eğitimlerine katılıp başarabileceğime inanıyorum . Zaten istanbulda ikamet ediyorum bakalım inşallah diyelim . :)
  14. R

Hatay Damlataş Mağarası

Ynt: Hatay Damlataş Mağarası Resimleri hala göremiyoruzzz..........!!!!''''
  15. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar; Forumunuza yeni üye oldum. Üye oluş amacım ise doğaya ve doğa sporları ile ilgilenen abilerim ablalarım ve arkadaşlarımı yakından tanımak, ve onların düzenlediği doğa seferlerine katılmak (tabi izninizle). Adım Rıdvan 21 yaşındayım. Doğaya...
  16. R

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak İnsan imrenmiyor değil hani :) Sizin gibi abilerimiz sayesinde bu genç yaşımızda doğayla tanışma fırsatı buluyoruz. İnşallah bir gün bende katılabilirim bu seferlerinize.:) Manzarayı çok beğendim çok güzel bir yer bu arada.
  17. R

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor teşekkürler. Yakından takip edeceğim :) Zaten böyle bir Tv Programı şarttı bana .
  18. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) :)))) . Hoşbuldum.
  19. R

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) İnşallah :) Sitenizde yapılanları inceledikçe doğa sevgimin artacağına bile inanıyorum :)
  20. R

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim Bende foruma yeni üye oldum herhalde fatih arkadaşımla duygularımız aynı yürüyor ben paylaşmadım ama hemen hemen bende araştırma içersindeyim çantadan çakılara kadar. Verdiğin bilgiler çok işime yarayacaktır eminim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.