Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Patfinder 2.5 Tdi
Bende çok beğeniyorum bu araçları anca, Otomatik şanzumanda belli kilometreden sonra sorun çıkardığını duymuştum. Varmıdır böyle birşey...
Ynt: Acil Satılık Bakımlı Toyota Hılux 4x4 Kamp Off-road
Teşekkürler nurullah hocam, inşallah site içerisinde değerini bilecek bir arkadaşıma nasip olur...
Ynt: Webasto Yeri
Aracı çalıştırıp içinde yatarken en önemli konu dışardaki rüzgarın egzost dumanını kalorifer sistemine doğru getirmesi ve dolayısıyla kabin içinin egzost dumanıyla dolma riskidir. Bunu önlemek için kalorifer havasının iç dolaşım konumuna getirilmesi gerekir bence.
Fotoğraflar silinmiş ama güncel diyelim. Profilimdeki linkten malum sitedeki fotolarına bakabilirsiniz veya bana ulaşarak bilgi alabilirsiniz.
TEL : 05055317758
Araç full bakımlı ve çok emek harcanmış, temiz kullanılmıştır, önlerde manuel hub var 4X2 kullanabilirsiniz...
Özel tavan portbagajı var korumalı sis lambaları var...
Arkada fiber kapatma kabin var ,
Kesinlikle çürük bulamazsınız...
ARACIN YENİ İLAN LİNKİ AŞAĞIDADIR...
BU ARADA GÜNCEL DİYELİM...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-toyota-hilux-av-kamp-off-road...bakmadan-gecme-136825575/detay/
Ynt: 1. Erzincan Offroad Şenlikleri (30 Ağustos - 1 Eylül 2013)
Allah kolaylık versin, herhangi bir olumsuzluk olmazsa aranızda olmayı çok istiyorum...
ORJİNAL TOYOTA LSD KİLİTLİ DİFERANSİYEL
AYNA DA BİR DİŞ KIRIK OLDUĞU İÇİN BAŞKA BİR DİFERANSİYEL TAKTIM. ONUN İÇİN BOŞA ÇIKTI.
TELEFONDA BİLGİ VERLİLİR...
TEL 0 505 531 77 58
EV PAZARLIĞIM OLDUĞU İÇİN ACİL SATLIK ( zaman daralıyor, son günler )
Araç full bakımlı ve temiz kullanılmıştır, önlerde manuel hub var 4X2 kullanabilirsiniz
Özel tavan portbagajı var korumalı sis lambaları var
Arkada fiber kapatma var...
Herkese hayırlı bayramlar, ev satılmadan almak istiyorum, o zamana kadar satış bu fiyattan günceldir.
Fiyat : 18.000 tl.
Her türlü bilgi için arayabilirsiniz, muayene yenidir
vergisi 187 tl 6 aylık.
Tel : 0505 531 77 58
Arkadaşlar, uzun zamandır kullandığım, tüm bakımları 15 temmuz itibariyle yapılmış TOYOTA HILUX 4X4 aracımı ev pazarlığım olması nedeniyle acil satmaktayım. Aracım hertürlü expertize açıktır.
Bilgi almak isteyen arkadaşlar telefondan ulaşabilirler.
TEL : 0505 531 77 58...