Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ARKA TARAFA AĞIRLIK
Yakıt sarfiyatı doğru, ama illada denemek istiyorsanız verdiğiniz linkteki ürün çok para bence. Hurdacılardan alacağınız aynı ebatlardaki demir levhayı çok daha ucuza alabilirsiniz diye düşünüyorum...
Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012
Amcam allah razı olsun, el öpenlerin çok olsun. :D :D :D Okuyanlar beni yaşlı biri sanacak amca, o nasıl söz...
Ynt: Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14/15 Nisan 2012
Allah yolunuzu açık etsin, inşallah karoff'a yakışır bir etkinlik olacak. Tüm arkadaşlara selamlar...
Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)
Vize sınavlarım nedeniyle sıkı bir çalışma içerisindeyim. En kısa zamanda detaylı güncel fotoları eklemeye çalışacağım. Motor konusundaki sorunuzu dostum bülent cevaplamış zaten. Selamlar...
Ellerinize, emeğinize sağlık. Benim hayatta en çok kızdığım kelime " OLMAZ " kelimesidir. Dünyada olmayacak hiç birşey yok, yeter ki insan yapmak istesin. Tekrar başarılar dilerim...
Çok teşekkür ederim, tabiki satılabilirde kalabilirde, bizim buralarda bir laf vardır. " Kasap çengelinde kokmuş etim yok ki " . Keyifli bir şekilde biniyorum aracıma, satılırsa ne olur, yeni maceralar ve yeni araçlara binerim...
Son günlerde bu furya çıktı, " aracına iki parça takan dünyanın parasını istiyormuş. Siz hiç sanayide araç topladınız mı, sabah 7 de işten çıkıp eve gitmeden sanayiye aracın başına gittiniz mi, sanayide laf anlamaz, işten anlamaz...
Sizin için bir mahsuru yoksa hem kullanıp hemde satıyorum. Elbetteki hayattaki iniş çıkışların da bir düzlüğü vardır. Şu anda düzlükte olduğumuz için bu fiyatta. Saygılar...