Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üstü Çadır Hk.
Bilgi için teşekkürler, kullanan arkadaşlar çadır kumaşı hakkında bilgi verebilirse , veya detaylı foto ekleyebilirlerse çok daha iyi olur, selamlar...
Aracıma yeni cooper stt ayakkabılarını aldım. Eski ölçü küçük olduğundan stepnede kullanmak için bir adet 235 85 16 mt arıyorum. Marka önemli değildir, hibe kabul edilir... Tüm dostlara selamlar... :) :) :)
Yeni bir araç yapmak istiyorum, TOYOTA HILUX sağlamlığını anlatmaya gerek yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-4x4-toyota-hilux-bakimli-donanimli-saglamcilar-icin-123626844/detay
Ynt: Dizel mi benzinlimi?
Aracın motor, alttakım, 4x4 ve yürüründe bir sıkıntısı yok. Yakıt konusuna gelince okul nedeniyle iki yıla yakındır pek sık kullanamıyorum aracı, onun için tatmin edici birşey söyleyemem. Selamlar...
Ynt: Dizel mi benzinlimi?
Arkadaşlar Tedaş çıkması araçlarda kesinlikle LSD dif.lock vardır. Esas diğer dizellerde çok nadir olarak LSD var, hatta yok denecek kadar az.
Bu arada yeni proje için satılık hılux, düşünen üyelerimize yardımcı olurum...
Ynt: Bütün Off road araçlarına dodik Resimler eklendi...
Aslında emeğe saygı bu olmamalı. Özenilerek yapılan bir iş. Off-road camiasında ki bir boşluğu doldurmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak lazım diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla fiyatta uygun.
Fiyatını da paylaşırsan...
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
Sevgili dostum TARIK ve emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ellerinize yüreğinize sağlık. Çok başarılı bir organizasyondu.
Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu
Öncelikle hoş geldiniz. Bizde sizi aramızda görmek isteriz. Araç alma konusunda elimizden gelen birşey olursa yardıma hazırız. Başkanımızın kepçeli mevkiinde dükkanı var, KÖKTEKNİK BOSCH BAYİİ genelde orda oluruz, tanışmak isteriz...