Arama sonuçlarınız

1. E

Lada 4x4 2011 Modifikasyon

Ynt: Lada 4x4 2011 Modifikasyon slm lar karbon folyo nerde satılıyor acaba bililendiri seniz sevinirim
  2. E

Lada 4x4 2011 Modifikasyon

Ynt: Lada 4x4 2011 Modifikasyon hayırlı olsun çok güzel olmuş karbon kaplamayı nerde yaptırdınız kaç para ya yapıyorlar
  3. E

Lada Niva 2006 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon hayırlı olsun güle güle kullan sorento jantına ok 144 oldum ben ok144 aldım jantları degiştirsem olurmu
  4. E

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari dursun usta yükseletme işini helezonlara takoz koyarakmı yaptı yoksa başak bir işlemmi yaptı
  5. E

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari istambula geldin haberim olsa arabaya bakmaya gelirdim
  6. E

Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011)

Ynt: Hafta Sonu Beykoz'da Çamur Kaçamağı (06 Mart 2011) çok güzel en kısa zamanda aranızdayım lada niva ile çok çok güzel
  7. E

KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011)

Ynt: KemerBurgaz Offroad Gezi Duyurusu (06.03.2011) tüh lastikleri alsaydım bende gelirdim neyse başka sefere
  8. E

Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış

Ynt: Lada Niva'ya Farklı Bir Bakış rusyadan ikinci el alsak türkiyeye getiremzmiyiz ki orda belkide fiyatıda ucuzdur
  9. E

araçta bi titreme var

Ynt: araçta bi titreme var takipteyim sorunlar bir birine yakını mı ne izliyorum
  10. E

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD alkol oldugu için gezilere katılamak istemiyorum alkosuz heryerde varım
  11. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım kendime gelim resimleri yükleyecem
  12. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım ofya benim başıma gelen heralde pişmiş tavugun başına gelmiyor aküsü zayıf olan aracımı bu gün açlıştım dedim akü dolsun diye aracı yitemk için rampa aşgı getirdim tam yitip çalıştırcam elfereni kitledi hiç açılmadı ugraştım durdum açamadım sonda tamirci getirdim açtı hiç...
  13. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım melkete lastik yok ya ancak bir ay sonra çıkacakmış ok 144 ne yapayım
  14. E

1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.

Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya. tankı degişme vakti gelid degiştiirken soracam bakılım iyi olur rampa çekmeyince morelim bozuldu
  15. E

1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.

Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya. rampada çekişden düşüyor bogulacak gibi oluyor tüptenmni acaba aracı yeni aldım daha benzindede hiç denemedim
  16. E

arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. aslında daha lastiklerimi almadım ok 144 alcam siparişini verdim bekliyoprum benzinde hiç denmedim birde benzinde denyecem ramapaya vurunca sanki boguluyor gibi oluyor tahminime göre kabutürlü araçların gazdaki durmu heralde bakaz işte daha yeni...
  17. E

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. pardon ya yarım kaldı reis bire rampada bayılıyor gazdanmı acaba araçaların kendisi ilemi alakalı yoksa bir sorunmu var
  18. E

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. reis aydınlatıgın için sagol birde gazla ra
  19. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım ben ucuz aldımsivastan aldım ama direksiyon kutusu deygişti şanızman indi daha işleri var yavaş yavaş yapıyorum yakında resimleri koyacam
  20. E

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. 140 deyilde 110 görsem çok güzel diyecem çünkü bazen uzun yolda kulanma lazımda en azından yazın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.