Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 89 lada aldım
ofya benim başıma gelen heralde pişmiş tavugun başına gelmiyor aküsü zayıf olan aracımı bu gün açlıştım dedim akü dolsun diye aracı yitemk için rampa aşgı getirdim tam yitip çalıştırcam elfereni kitledi hiç açılmadı ugraştım durdum açamadım sonda tamirci getirdim açtı hiç...
Ynt: 1600 cc NİVA'sı olan arkadaşlar buraya.
rampada çekişden düşüyor bogulacak gibi oluyor tüptenmni acaba aracı yeni aldım daha benzindede hiç denemedim
Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.
aslında daha lastiklerimi almadım ok 144 alcam siparişini verdim bekliyoprum benzinde hiç denmedim birde benzinde denyecem ramapaya vurunca sanki boguluyor gibi oluyor tahminime göre kabutürlü araçların gazdaki durmu heralde bakaz işte daha yeni...
Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.
pardon ya yarım kaldı reis bire rampada bayılıyor gazdanmı acaba araçaların kendisi ilemi alakalı yoksa bir sorunmu var
Ynt: 89 lada aldım
ben ucuz aldımsivastan aldım ama direksiyon kutusu deygişti şanızman indi daha işleri var yavaş yavaş yapıyorum yakında resimleri koyacam