Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Amatör Telsizci Olmak İstiyorum
alakanıza çok teşekkür ederim izmirde bana yardımcı olacak dostların methini duyudum zaten illaki yardım talep edicem biraz karmaşık geldi bana yabancı olduğum bir konu olduğundan olsa gerek
Ynt: Turkiye'de Kampcilik Guvenlimi?
öncelikle gelin faliyette bulunu tabi ama siz yinede milli parkların civarında olun derim ne olur ne olmaz demi:)
benim en sıkıntı yaşadığımdurum bazı bölgelerdeki orman köylüleri ve insanların o güzelim yerlere attıkları çöpler görünce şaşırmayın derim
Herkese selam uzun süreden beri bu işi kafama takmış idim ama nedense üzerine tam manasıyla düşememiştim. Burhaniyede müşterim 25 senedir trac üyesi beni tabiri caizse gaza getirip duruyor.Siz değerli arkadaşlarımdan da yorum ve yardım beklerim
Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp
aladağlara gitme düşüncemiz yoktu ama yedigöllerdeki park görevlisi anlata anlata bitiremedi bizde hadi gidelim dedik yol denildiği kadar kötü değil ama çok iyide denilemez merkeze 25 - 30 km var. Milli park yok...
Arkadaşlar tesadüfen alibaba com' a yönlendirildim bizlerin ilgi alanları için tedarik ürünleri dikkatimi çekti sistem hakkında bilgisi olan varsa rica edrim.
Ynt: Turkiye Getirilmeyen Araclar: Nissan Nv200 Ornegi
selam çok haklısınız hocam bende aynı dertten müzdaribim takip ettiğim ender forumlardan ama okuyucusu var yazıcısı yok bir forum sitesi malesef dediğiniz gibi insanın hiçmi yorumu olmaz yahuuu :)
Ynt: İran Gezi Yazısı
selam hocam yazınızı baştan sona okudum çok hoş gezmeyi görmeyi yaşamayı seviyorsa insan engel tanımaz tezinin mihenk taşı olmuşsunuz tebrikler
Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp
evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler
2 gün yedigöller
2 gün karabük yenice kent ormanları
2 gün bolu aladağlar
fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah :)