Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam uzun zamandır uzaklardaydım ve geldim işte herkese selamlar. 750 mt - 1500 mt irtifada kamp planlıyoruz bu çadır aklımıza yattı gibi ama bilgisi olan varsa lütfen yorum yazsın :)))
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)
arkadaşlar selam hepinizden özür dileyerek yarın gelemeyeceğimi haber vermek istiyorum.Bu gün o kadar çaba göstermeme rağmen el bilgisayarımın tamirini erken saatlerde bitiremedim ve haliyle iş seyahati için manisa turgutlu ve salihliye...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)
zaman azalıyor yer konusunu netleştirmek şart ki problem yaşamayalım =) geç kalan arkadaşlar en azından gidilecek noktaya gelirler diye düşünüyorum
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu
Ad - Soyad: Hakan Tanrıyakul
Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - İzmir
Memleket: İzmir
Semt: Göztepe
İlgi Alanı: Doğa sporları
Not: Selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
selam ben hakan sizlerle tanışmak çok hoş benim öyküme gelince; bana ne olduysa askerde oldu ısparta eğirdir dağ komando okulunda askerlik yaparken yıllardan beri bende olan doğa tutkum (birazda zorunlu olarak) ortaya çıkıverdi işte, ama ne tutku yaşam...