Arama sonuçlarınız

1. freegraf

Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Ynt: Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz Sn. Ahali biri biter biri başlar şarkı gibi mübarek.Baskı balata fiyat söyleyin bana ,Ustam dükkanı kapattı yurt dışına gitti.ustada lazım kartal pendik civarı olsa iyi olur.bende vazşyet mılamet.iyi muhabetler.
  2. freegraf

Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Ynt: Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz Selam ahali kaporta boya bitti ,harttopta bitti, perede bitti.baskı balata da bitti.STOP.
  3. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top Herkese hayrlı işler ve muhabetler dilerim.Sn.Gökhan bey ne diyeyeim ben. bir aydır hatta gecti bile siparişi verdim.cuma veya cmtesi de inşaallah bir aksilik olmaz uygulama ve takma işimiz olacak. yoksa sizinkisi tam tadında olacaktı hadi Hayrlısı diyelim.Eyy...
  4. freegraf

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü HA birde sıcağı sıcağına bir de teşekür hanesine, bir de teşekür yazalım.
  5. freegraf

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Sn.Tarık bey çok teşekür ederim.Bu yazıklarınız gercekten faydalı oldu.Allah razı olsun.sizi takipteyiz.iyi ve sağlıklı çamurlanmalar dilerim,görünüşe bakılırsa çamurdan ziyade kar var.o zaman iyi karlanmalar....
  6. freegraf

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Sn.Tarık kardeş,Birde şu makasları yukarı almanın mantığını ve işciliğini ve de yolunu yordamını kendince anlatırsan iyi olur.Hemde bu yapacak ve yapma niyetinde olan arkadaşlar da faydalanmış olacaklar.yapmak istiyorum fakat kafam karışık.iyi çalışmar dilerim.
  7. freegraf

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Allah keyif ve sağlıkla binmeyi ve tadını çıkarmayı nasib etsin.pek akıllı bir iş ve deli işi ist da olsaydı kafam a uyan hareketler olurdu.Kalın sağlıl ve selamet ile.
  8. freegraf

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Kolay gelsin takiptesin iyi iş ve sonuc bekliyoruz.
  9. freegraf

Samurai Yükselmek Hakında

S.A. Arkadaşlar 92 model samurai yi yükseltmek istiyorum.Makaslar a kavis verme,küpeleri uzatma,vede makasları olduğu gibi yukarı alma yani borunun altından üstüne çıkarma işlemi vs.siz anladıınız.Bunlar gibi işlemlerin dışında da bazı işlemler var,gibi vs. falan filan...neyse bu konu iş yapan...
  10. freegraf

Samurai Aracını Komple Boyatan Oldu Mu?

Ynt: Samurai Aracını Komple Boyatan Oldu Mu? Sn arkadaş ben boyadan yeni çıktım.keşke bayamasaydım.keyfe ,öylesine boş bulundum boyattım.hite memnun değilim.kartal sanayi civarında 600 ile 1500 tl arası fiyat veren oldu.ben 1000 tl gibi bir fiyat ile 900 e boyattım.arabanın tadı ve havası...
  11. freegraf

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Ynt: Şu Makaslara Ne Yapmalı ? S.a. Sn.ahali evet ehil birini bulmak şart.kartal sanayi de 2 tane makascı ile görüştüm,anladımki bu makaslara kavis vermek yada başka herhangi bir işlem yapmak işi ehliyet tecrübe işi,yaparız abi ile olmuyor.
  12. freegraf

Nivadan Sonra Samurai

Ynt: Nivadan Sonra Samurai Hayrlı olsun ,paylaşım için de teşekürler.
  13. freegraf

Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013

Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013 Beyler iyi bir tur olmuş hepinizi kutlarım. Orda olmak varmış,devamını ve kazasız belasız turlar günler dilerim.
  14. freegraf

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. Hayrlı olsun iyi günlerde kullanınız.
  15. freegraf

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Doğru sulersin be asan kardeş. İnşallah olur.
  16. freegraf

Bu da benim Samurai'm

Ynt: Bu Da Benim Samurai'm Hayrlı olsun Allah kaza bela vermesin bol bol gezme ve çamurlanma versin.Sitede Samuraiciler topik i var takip ederseniz iyi olur.
  17. freegraf

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Selam ve iyi paylaşımlar.Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz der ve musait zamanda bir tanışma ve çamur muhabeti yapsak fena olmaz.Ben Boyadan ve ufak tefek onarmadan sonra 2 gün önce ,,,,Elhemdulillah sanayiden çıktım.Ama Dakka bir gol 2...
  18. freegraf

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Ynt: Şu Makaslara Ne Yapmalı ? samu serserisi nin şu kılık kıyafet devriminden sonra şu makas olayına gireceğim İnşaallah ustasına ve helal para yiyen birine denk gelirim.harttop için Koray ile işi cözeceğim.bir de koltuklar sırada jantları ters cevirme ve kuzu cevirme işimiz zor bir iş yok...
  19. freegraf

Satılık Suzuki Samurai 4000 Tl 1995 Modelll

Ynt: Satılık Suzuki Samurai 4000 Tl 1995 Modelll hayrlı satışlar.
  20. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top ha gayret ,bakalım neler daha çıkacak yada tersi,Konyada da varmış deniyor. İst dışı Adapazarı ve İzmit ,belki Bursa haric diyer yerlerdeki usata ve harttop ...gitgel yol vs onu da eklersesek durum ne olur bunuda hesaplamak gerek..böyle de bir durum var.Bakalım...
Geri