Arama sonuçlarınız

1. freegraf

2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum

Ynt: 2 Jeep Arasında Kaldım Yorumlarınızı Beklıyorum 26 plakalı olanı derim hem genc hemde daha diri duruyor.Birde vur kafasına düşürebildiğin kadar fiyatı düş.23 e çekmeye çalış.gayet güçlü makina var amcamda iyide yakar.tabiiki aslan besleyen yemini diüşünmez.Mekanik ve teknik olarak konuşmak...
  2. freegraf

Satılık Cj Suzuki Nivalara Uygun Jant Ve Cherokee Jantı.

Ynt: Satılık Cj Suzuki Nivalara Uygun Jant Ve Cherokee Jantı. selam samurai için olanın fiyatını yazarsanız iyiolur.
  3. freegraf

Şu Makaslara Ne Yapmalı ?

Ynt: Şu Makaslara Ne Yapmalı ? Selalar umarım iyi bir ustaya denk gelirsiniz.Bende suzuki samurai için (92.model )makaslara kavis vermek istiyorum.benim de tecrübelere ve deneyimlere ihtiyacım var.makaslar arasına silikon vs de koyun derler vs vs.her kes bir şeyler söylüyor bizimde kafamız...
  4. freegraf

Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz

Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz Sn.Arkadaşlar sizleri kutluyorum.İyi bir başlangıc ve hareket olmuştur.Fotoğraflar içinde sağolunuz.Umarım bunu tekrarlarız.Allah sağlık ve sağlam arac verirse ve de Samu şimdi sanayide, çıkınca İnşaallah bu turun devamı ve devamlarını...
  5. freegraf

Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz ve Muhabbetimiz

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz ,umarım iyi bir dostluk ve faydalı paylaşımlarımız olur.
  6. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top haklısın ama secenek yok tente bakıyorum oda yok brandacılar ancak cardak bardak vs dikerler.adam ağlıyor iş yok der kendiniyırtar iş götürüyorsun burun kıvırır cadırcı ve brandacı ile olmuyor.belki de bu branda konusunda ehil yada meraklı bir vardır ama onuda ben...
  7. freegraf

Cebinizde 35.000 Tl Var...

Ynt: Cebinizde 35.000 Tl Var... grad vitara yumurta kasa derim cebide de 6 ile 8 lira arası para kalır onuda extra şekil yaparsınız.
  8. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top Selam arkadaşlar bendeki samurai nin ,bugün son kaporta yoklamaları yapıldı.boyada parelelinde gidiyor.Allahın izni ile bundan sonra ilk iş hardtop mu ne ise Kısaca ve ben kabin diyeyim, onu yapmak istiyorum bunuda Koray yapıyor.yaz sonu 1000 .1250 tl idi...
  9. freegraf

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: Suzuki Samurai Hard Top kimse yokmi loo
  10. freegraf

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (pump Action Shotgun) Seçimi takip te fayda var
  11. freegraf

"nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi

Ynt: "nereye Dergisi" - Ücretsiz E-dergi Kolaylıklar dilerim.
  12. freegraf

İlçe, İlçe Kim Nerede?

Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede? Tamam o zaman kardeş diyebilirim yaşının üstüne 20 koy,dediğin gibi dışarı salma zamanı gelince hayrlısı ile tanışırız.Hayrlı işler.Birde gezenbilirde Samuraicilere ait bir topik açmıitım isterseniz oraya bir uğra orayı canlandırısak daha iyi olur bizim samu cular için.
  13. freegraf

Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :))

Ynt: Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :)) Direksion tofaşşşş hemen uzaklaşşşş jantlar samurai vs bunun parcası ve ustası zordur,zaman ve paran çok ise uğraş derim.ben 2 seneyi gecti samurai de pek gecerli bir sıkıntı olamamasına rağmen bir türlü işi sonuclanamıyor. Sanayiden...
  14. freegraf

İlçe, İlçe Kim Nerede?

Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede? Olur ,Sn Hasan bey, yaşınızı bilmediğim için bey dedim.Yoksa sami mi davranmak tan yanayım.Bir gin olur inşaallah.
  15. freegraf

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Sayın Hasan bey umarım gec te olsa bir cevap olmuştur.8Zamanında gelmeyen bin para bilmem ne hikayesi olsa da )ben en azından bir selama Aleykümselam diyeyimde,üzerimden az da olsa yükü indireyim.
  16. freegraf

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz 3.
  17. freegraf

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz 2.şekil
  18. freegraf

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Ayrıca Ankaradan Hasan Şimşek Arkadaşımızın sorusunu gözden kacırmışım Özür dilerim.Kusuruma (za) bakma gec te olsa size bilgi birikilerimi paylaşayım.
  19. freegraf

Ynt: Suzuli Samuraiciler Kaç Kişiyiz Ve Muhabbetimiz Selam arkadaşlar uyumayalım.Bir hareket ve bereket başlatalım.(98 samuraiyi yukarıdaki fotoğrafı olan samu) yaz başı Edremit e sattım Alan Arkadaş kazasız belasız kullasın.Şimdide 92 model olanı keyfe keder boya ve kaportaya soktum.Biraz iş...
  20. freegraf

İlçe, İlçe Kim Nerede?

Ynt: İlçe, İlçe Kim Nerede? Selam arkadaşlar Fikir iyi ama biz karadüzen e alışık bir haldeyiz.Yada,ben kendi adıma yazayım,yada benim hal u ahvahimden olanlar adına yazayım.Bence tanışma formunda, ve ayrıca bazı kategorilerde daha lokalize edilmiş formlarda da aynı durum ile karşılaşıyoruz...
Geri