Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yaşam Savaşı
gec te olsa iltifatınıza teşekürler Sn.parkinson snaypr Arkadaş .kısaca size Nişancı desem bana daha kolay gelir yazmakta iyi ve hpş kalınız sayın ahalı
Ynt: Aranıyor - Suzukı Samuraı 15" Alimunyum Jant
topik biraz uyumuş.hışşt Selam ahali arkadaşlar ben samurai yi kaporta ve boya ya soktum keyfe keder bu arada jantlar ofsetlemek istiyorum. (92 model makaslı olanını herşeyi orjinal sirici dahil)Bu konuda tecrübesi olan bir ve bir kac arkadaş...
Ynt: Grand Vitara Ya Kia Sorento Jant Uyar Mi?
Selam arkadaşlar, bende samurainin jantlarını ters cevirmek istiyorum .Bu konuda fikir ve görüşleri olan arkadaşlar yada uygulayanlar varsa bir zahmet bizi bilgilendirse iyi olur.Kalın sağlık ve keyif ile
Ynt: Google Eart Çevrimdışı Kotasını İstediğiniz Kadar Arttırıp Yedekleme
Emek ve gayretinizi takdir ile karşılıyorum.Teşekkürler ederim.Bir de ha şu (armur marka ,yani epıl teyzemde bir usul varmı vara nasıl olabilerki) ,iyi çalışmaler dilerim.nice yeni bigli ve araştırmalar bekleriz.kalın...
Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!!
İyi çalışmalar. bağajı beyendim.ama tampon biraz KOFİK olmuş.Çamura girdinmi sana 3 el arabası çamur toplar ğaberin ola.Kolay gelsin.Bende Koruma barları düşünüyorum.Bakalım Allah ne zaman nasü eder.
Ynt: Samurai 86 Model Değişim !!!!!
hayrlı olsun ve deee goley gelsin. ben 2 sene oldu hala uzatmaları oynuyorum. Zor ve gerici bir dönem inşaallah iyi insanlara denk gelirsin.Fotoğraflar gelsin bakalım.neler olacak.
Ynt: 1996 - İstanbul-bodrum Turu (1287 Km.)
Engin bey ewela selamlar ve iyi paylaşım teşekürler..İnanılmaz duygulandım.aynı yolu bizde ekip olarak 94 te Gökovaya yapmıştık.(cevreci olarak)Çanakkale ve Asos u ise bireysel olarak o yolları cok gectim.nedeyse çakıl taşlarına kadar tek tek...
Ynt: Samurai Arazi Şaftı Hakkında
Selamlar ve iyi paylaşımlar. Zamanınız ve paranız varsa ustalarada hayır dua edeceksen başlayınız derim. Toplanmış ve yapılmış bir arac almak daha doğrudur.Şaftı sökmek ap ayrı bir mesele. arac zaten 2 ceker.ayrıca H ve L durumda var.Genelde anası ağlatılmış ve...
Ynt: Hgs.ogs. Her, Ne Şeyse.
Selamlar arkadaşlar Kusuruma Bakmayınız.birkac zamandır meclise katılamıyordum.Bazı sebeblerden dolayı.biraz karadeniz birazda kendi memleketim.vs derken Tilki misali kürkcü dikanı.Bana cevap yazan ve yardımcı olan yukarıdaki bütün arkadaşlara , içtenlik ve...
Ynt: JIMNY nin YAPAMADIKLARI
1 - asfalt lastiği ile çamur üzerinde direksiyon hakimiyeti yoktur. çamur üzerinde olup olmadığı da lastiklerinizin ne kadar temiz olduğuna ve zeminin karakterine bağlıdır ve bu işin bir garantisi de yoktur.
2 - çamur lastiği ile asfalt üzerinde traktörler için...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Hayrlı sabahlar ve cumalar
,Ayrıca Serkan bey başınız sağolsun.Allah Rahmet eylesin.sevenlerine de sabırlar diliyorum.