Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb arkadaşlar fotoğraf olayında yeniyim kurs bir iki gezi derken kompakt makinamın yetersiz geldiğini fark ettim ve makina almaya karar verdim. Nikon nedendir bilmem ama daha yakın bir marka bana. d3100 d5100 derken d5100 sensör büyüklüğü ve lcd ekranın hareketli olmasından dolayı alınabilir...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
Televizyonda OffRoad konulu bir program eksiliği vardı, biraz olsun kapatmış. Program çok güzel olmuş ancak çok kısa geldi bana. Daha uzun programlarda bekliyoruz... Emeği geçenlere teşekkürler....
Ynt: Defender Ön Panjur...
Doğrudur... orjinalleri ne kadar bilmiyorum ama, maliyet böyle çıkıyor. Eğer 10 adet gibi bir rakama çıkarsanız yarı yarı düşüyor rakam, tek için malesef böyle...
kusura bakmayın ilgilenemedim bir kaç gündür. Bana yaptıran arkadaşın aracı olabilir oda mat siyahtı. Panjur 2mm sactan boyasız olarak adet fiyatı 150 TL'dir. Çoklu olursa fiyat düşer. Düşünen arkadaşlarla cepten ulaşabilir 0532 271 25 88 Harun İMREK.
Boş bir zamanımda programda ayarlıyacağım nasıl göründüğünü. Fotoğraf sahibindende araç vardı ama ilanı kaldırmışlar. Keşke fotoları alsaydım.:(
Arkadaşlar bir müşterim için yaptığım defender ön panjur tasarımım. Sizinde buna benzer istekleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bunu 2mm sacdan imal edip, siyaha boyattırdılar ve yazı-figürün arkasına kırmızı boyalı sac koydular. Hoş bir görüntü olmuştu. Fotoları bulamadım bulsam...
ARAÇ ORJİNAL KİLOMETREDE VE HERHANGİ BİR HASARI YOKTUR. DETAYLARI LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-boralardan-bir-tanesini-hatta-en-temizi-69084385/detay/
Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri
Araç proje yapan bir mühendis olarak daha önceki yazılarımda yönetmelik ilgili maddelerini paylaşmıştım. Arkadaşımın yaptığı gibi belgeler yetkili servisten alınır ise işlemler yaptırılabilir. Ancak bu raporlar ekteki gibi olmalıdır. TÜV deki...