Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seyfe Gölü Ramsar sulak alanı gezisi
senin esprilerine ve dogaya hayranligina bayiliyorum hemsom ,allah seni ve senin gibileri yanimizdan eksik etmesin.
Ynt: Seyfe Gölü ve Flamingo gözlemi
yerden göge kadar haklisin senin sözünün üzerine diyecek bisey bulamiyorum isimiz allaha kalmis ama denemekte fayda var derim.
aslinda reklam da cok önemli bu gibi islerde ben bu konuyu siyasetci gecinen arkadaslarima tasimak istiyorum en azindan denemis olurum.
Ynt: Kırşehir'de Gezilecek Yerler ve Kırşehir Gezisi Temmuz 2010
sevgili quasar neden yadirgiyosun ki daha insaat calisma alanina bir uyarici levha koymaktan aciz bir toplumuz ,allah devlet babaya zeval vermesin...
kesinlikle bu bölge etrafinda bir evim olmali diye düsünüyorum bence sende düsünmelisin üstelik senin kitap yazmak icin bundan daha güzel bir yer bulacagini sanmam
isin tuhaf yani aslinda bizim ülkemizde bazi tarihi eserlerimize cokkk önem verilir mesela politikacilarda oldugu gibi:)
denemek lazim :)ama dogayi seven insanlarida sever ve duyarli olur diye düsünüyorum ,ben umutluyum bakarsin katilirlar.
Atılan her adım önceki adımdan daha yukarıda kalıyorsa zirvede olacaksın demektir. iste bu söz bizi anlatiyor biz seyfe icin ilk adimimizi attik umarim diger adimlarimiz öncekinden daha yukarida olur.
bu ve bunun gibi tarihi eserlerimize sahip cikilmadikca yikilmaya eskimeye mahkum kaliyo eserler ama halen etkileyici