Arama sonuçlarınız

1. H

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Evet ,Kars'ta ikamet ediyorum.Bu aralar bir bebek telaşımız var :) O yüzden ilgilenemedim.Kusura bakmayın.Aracımı değiştirir değiştirmez daha aktif olacağım inşallah grupta.(küçük aracımı bir arazi aracıyla değiştirir...
  2. H

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013) Yarış pisti dediğiniz yer hafta sonları mangalcıların ve arabaların yeri.Sanırım karıştırdınız.Orada herhangi bir aktivite olmuyor.
  3. H

Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı?

Ynt: Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı? Öncelikle zahmet edip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi inceledim.Bir halı saha maçının ardından sol dizimden rahatsızlandım,bundan dolayı otomatik vites tercih sebebim.Nissan X-Trail'ın otomatik dizelleri 60.000 TL'den...
  4. H

Toyota RAV4 mü,Suzuki Grand Vitara mı?

Selamlar, Kars'ta yaşıyorum,küçücük bir Opel Corsa'm var.Artık sınıf atlama kararı aldım:) Öncelikle ihtiyaçlarım: Malum burası Kars,belediye saolsun hemen hemen bütün yollar off-roadluk.Kışın kar temizleme falan zaten yapmıyorlar.Yani karlı yollarda güven vermeli.Çukur derdim falan olmamalı...
Geri