Arama sonuçlarınız

1. M

Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri bozyazı girişindeki pullu campingi öneririm hemen deniz kenarında anamur-bozyazı yolunda bozyazı mendireğine gelmeden sağda
  2. M

bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ?

Ynt: bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ? cevabınız için teşekkür ederim.Peki bisikleti ilk aldığımda servisin ayarlaması mı gerekli yoksa aldığım gibi yola çıkabilir miyim?
  3. M

Çimpe Kalesi

Ynt: Çimpe Kalesi kale bolayırdadır yıkılmaya yüz tutmuştur bakımsızdır
  4. M

Bu Araç Alınır mı? Derken aldim

Ynt: Bu Araç Alınır mı? Derken aldim galeriden alma derim pişman olursun 2-3 daha ver az kmde sahibinden alın derim :D
  5. M

bisiklet alırken dikkat etmemiz gerekenler nelerdir ?

merhabalar çocukluğum bisiklet üzerinde geçti ,tabi uzun süredir sürmüyorum kendime bisiklet almaya karar verdim evde oturacağıma gezerim maceralara atılırım :D ng650 ile kyron xc250 ikisinden birisini alıcam kışa doğru tabi piyasa biraz daha düşer belki sorum şu bisikleti aldığım zaman servise...
  6. M

Samara mı Renault 12 mi?

Ynt: Samara mı Renault 12 mi? 2004 model samaramız var av için kullanıyoruz yeri geldiğinde 4 çekerlerin girdiği yollara giriyoruz ,yeri geliyor uzun yola gidiyoruz (400km ) -leri süspansüyonu yok gibi birşey bütün çukurları beyninizde hissediyorsunuz çok yoruyor heryerinden rüzgar sesi ve...
  7. M

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? 30 bin tl verebilirim konfor hiç önemli değil clk 200 üm var zaten .ama aksesuarlarıda aldıktan sonra bana fazla masraf açmamalı arızayla uğraşıp zarara uğramak istemem
  8. M

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? tabi jeep iyi ama çok masraflı olmasından korkuyorum yakıtı önemli değil ama
  9. M

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi fiyat olarak ne kadar mal oluyor yükseltme
  10. M

Off Road Kulübüne Katılmak

Ynt: Off Road Kulübüne Katılmak bence arazi aracı 2. araç olarak alınmalı
  11. M

çok çok ağır off-road yapmicam yani yarışlara felan katılmicam sizce 97-00 cherokee kare kasa mı ? nissan skystar pickap mı ? landrover defender 110 td mi ? lada niva mı ? tabi ki hepsi donanımlı olacak vinç ,yükseltme kiti,arazi lastikler,tepe lambaları ,motor korma sacı ,gibi donanımları...
  12. M

sizce isoff a katılmak şart mı ?

donanımlı bir off -road aracı almayı düşünüyorum klübe katılmanın ne gibi + ları oluyor isoff a katılma pahalı gibi geldi bana sizce ne yapmalı
  13. M

Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var

Ynt: Gelibolu Civarında Yapacağım Gezi İçin Tavsiyeye İhtiyacım Var sizin arabayı bolayırda gördüm sanki :)
  14. M

Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ

Ynt: Antalya'da Offroad Donanımlı Cherokee XJ tüpte ne yakıyor çok merak ediyorum
  15. M

yaban sticker arıyorum

Ynt: yaban sticker arıyorum önce sağ arka üste yapıştırdım rezitanstan dolayı pek güzel durmadı sonra sağ alta rezidansın bittiği yere yapıştırdım :D
  16. M

Yaban Sticker Arıyorum

içten yapıştırdım dıştan yapıştırmak gibi seçeneğiniz :D
  17. M

yaban sticker arıyorum

Ynt: yaban sticker arıyorum teşekkürler şapka aldım.içine koymuşlar şimdi arka cama bunu içten yapıştırsam arka cam ısıtıcıya bir zarar vermez dimi ?
  18. M

Yaban Sticker Arıyorum

evet dün şapka aldım 11 tl + 6 tl kargo içine koymuşlar şimdi bunu arka cama içten mi yapıştıracağım dıştan mı ?
  19. M

Yaban Sticker Arıyorum

teşekkürler arkadaşlar 11 tlye bi şapka alayım bari babama hediye ;D
  20. M

yaban sticker arıyorum

arabanın arka camına yapıştırmak için yaban tv sticker ı arıyorum ama bulamadım nasıl bulabiliri.yaban store den ürün alsam yollarlar mı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.