Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
Arkadaşlar bu listeye bizi de ilave ederseniz memnun oluruz.Aracımız modifiyesi Mehmet Becce tarafından yapılan Suzuki Grand Vitara
Atakent Küçükçekmecede oturuyoruz. Bu arada listede komşumuz olan Levent ile tanışmak isteriz...
Tüm arkadaşların yeni yılını kutlarız. Bizde freelander td4 var. Halkalıda oturuyoruz. Bizde gezilere katılmak isteriz.
Hürriyet&Nevin
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Arkadaşlar bizim için mükemmel 2 gündü. Katkısı olan herkese teşekkürler
Hürriyet&Nevin
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Taha Bey Yardımların için teşekkürler
Videolar çok iyi
selamlar
Hürriyet
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Merhaba Ender Bey,
Arazide daha iyi olan bir araç almak istiyoruz. aşkın jeep te toyota FC 70 Tem
otoda land cruiser var. Ancak bu geziden sonra almaya karar verdik. arkadaşlar ne tavsiye...
Serhat Bey. İyi akşamlar. İlginize teşekkür ederim. İstanbuldan katılmak istiyoruz. Otelde yer yok ise köy evlerinde de kalabiliriz. Uzun süredir bu tür aktivitelere eşimle katılmak istiyoz...
Merhaba arkadaşlar
Ben yeni üyeyim.listeye nasıl eklaneceğim.iki kişi otelde konaklamak ve freelander TD4 ile katılmak istiyoruz.
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...
Kürşat bey merhaba, iyi akşamlar. Aşkın jeep te bazı araçlar gördük. Fakat fiyat ve kalite olarak bir bilgimiz yok. Bize yardımcı olursanız çok memnun olluruz
Selamlar, Hürriyet&Nevin
Ynt: 2010-2011 Kış Sezonu İlk Off-Road Gezisi ...
Merhaba arkadaşlar. bizde freelander var. birkaç defa kar çamur ve kumda kullandım. doğadaki bu aktiviteden çok mutlu olduk. off road a uygun araç almaya karar verdik. hangi araçlara bakmalıyım. bize yardımınız olursa çok memnun oluruz...
Merhaba arkadaşlar. Ben halkalıda oturuyorum. Doğayı seviyoruz. Bilgim olursa katılmak isteriz.