Arama sonuçlarınız

1. red crab

İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010) şapka yedirecek fotolar bekliyoz
  2. red crab

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) Burhan amca nın deyimiyle gene hacı olamamış gene 2 tekerden batmış ;D
  3. red crab

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) manzarada süper olacak ;D
  4. red crab

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) uygundur
  5. red crab

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) Ahmet kardeş yeni aracın hayırlı olsun bol çamurlu günlerde kullanman dileğiyle :)
  6. red crab

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) Erdal abi ben müsaitim merak ettiğim bir parkur ne yapıp edip gelirim
  7. red crab

terrano 2.4 benzin + lpg

Ynt: terrano 2.4 benzin + lpg 1. 93-66 modelleri manuel piyasa fiyatı yaklaşık nedir. 2. kafama göre bi araç bulursam almadan önce nelere dikkat etmem gerek (km si. motor durumu vs vs.?) 3. aldıkta sonra modifiye gereklii mi? gerekli ise neler? 4. parçalrını en uygun fiyata nereden temin...
  8. red crab

Terrano'da ön panjur değişikliği

Ynt: Terrano'da ön panjur değişikliği çamurluklar ve tampon değişirse önden aynı görüntüyü verebilirsiniz,ama bu işlem daha çok önden kazalı araçlarda kullanılıyor çünkü eski model panjur ve farlar ya bulunmuyor yada yeni modelleri ile aynı fiyat olduğundan tercih sebebi oluyor.Bu arada...
  9. red crab

İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010) selam bende geziye ilk katılanlardan biriyim yazan arkadaşlar önemli konulara parmak basmışlar bunun haricinde gezi benim açımdan çok iyi geçti.Düzenleyen katılan arkadaşlara teşekkür ederim önümüzdeki gezilerde görüşmek üzere..
  10. red crab

Bursa Kurşunlu Hattı

Ynt: Bursa Kurşunlu Hattı güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
  11. red crab

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Ynt: İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010) 1. Erdal & Hayat ............................ Disco 1 2. Ademi .......................................NİVA 3. Çağatay-Arzu ..............................NİVA 4. Hasan Öztürk-...
  12. red crab

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı elinize sağlık sonunda iyi bir şeye benzeyecek gibi duruyor.
  13. red crab

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu acil şifalar dilerim.
  14. red crab

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu Ali Bey fotolardan sıkıldınız herhalde,eskisi gibi gelmiyor fotolar.
  15. red crab

Bursa Karagöl Off - Road Gezimiz (19 Aralık 2009)

Ynt: Bursa Karagöl Off - Road Gezimiz (19 Aralık 2009) çok güzel bir gezi olmuş.Beyaz Terranolar kuğu gibi maşallahları var.
  16. red crab

Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

ben bu haberdar edilme işinden hiç bi şey anlamadım komu başka yerde fotolar başka yerde bana göre herşey birbirine karışmış moderatörler bu konu hakkında nederler?
  17. red crab

Ynt: 1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu yılan yeşili ve parlak siyah
  18. red crab

Çadır Tulum Nasıl Saklanır ?

Ynt: Çadır Tulum Nasıl Saklanır ? faydalı bilgiler için teşekkürler.
  19. red crab

Neden Nissan Terrano Değil ??

Ynt: Neden Nissan Terrano Değil ?? tahsin biner kardeşim sen en iyisi haı murat a binmeye devam et hem parçaları aşırı ucuz,korkmadan dağa bayıra vur.
  20. red crab

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. diğer araçların yanında devede kulak hesabı
Geri