Arama sonuçlarınız

1. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Ynt: Offroadcu Kimdir? Boloff.com'da yazdığım bir yazıyı paylaştım, forumda bilgi ve/veya tepki amaçlı durması için; umarım beğenirsiniz saygılar...
  2. ict3055

Offroadcu Kimdir?

Offroadcu Kimdir? Offroadcu Nasıl Olmalı? Merhaba Değerli Off Road Seveler; Sitemizin Off Road Makaleleri bölümünde, off road ile ilgili aklıma gelenleri, tecrübe ve bilgilerimi dilimin döndüğünce sizlerle paylaşıyorum. Bu yazımda ise bilgi ve tecrübeden daha çok tepkilerimi ve duyduğum...
  3. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Çıkar bir deli bence, başvuru yapmak yetmiyor ama elemeleride geçmek gerekli :)
  4. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Özelliklede Zaza ile yarışacak olanların :) hahahah :D
  5. ict3055

4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!!

Ynt: 4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!! Takip Edelim...
  6. ict3055

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları O kadar off road donanımlı suziki var piyasada ama bu sayfada ki fotoğraflar çok az... Diğer markalara göre.
  7. ict3055

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Onun modası geçti abi, şimdinin Modası Çene Yorar :D :D :D :D
  8. ict3055

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Boşver üstadım bakma sen Amerikan'cılara.... "Land Rover Çene Yorar"
  9. ict3055

BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011)

Ynt: BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011) Anlayışınız için teşekkürler; Bolu'dan selamlar...
  10. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Ben şöyle 3 - 5 araç kamp atmayı sakin sakin takılmayı öyle çok özledim ki; Arada bir bende mi Kenya'ya gitsem diyorum içimden :) Gidip orada yaşasam mesela Mis :) Abi en kısa sürede organize edin, bir telefona bakar; Ayı'ya Bal yer misin diye sorulur mu hiç :)
  11. ict3055

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Maşallah aralarda çok güzel modifiye edilmiş Toyota'lar var...
  12. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Hadi ya... Ama sonuçta bir TV programı deli aramaları gayet normal Selim'cim. Ama yeni yüzler, yeni deliler arıyorlardır bence. Bence camiamızdan vakti olanların katılması gereken bir program... En azından 1 kaç kişi olsa tanıdık tadından yenmez. Düşünsene yakın...
  13. ict3055

Yeni İlan Panomuz

Ynt: Yeni İlan Panomuz kesinlikle olması gereken bir uygulama. İlan panosu spam şeklinde tanıtımlar yüzünden bit pazarına dönmek üzereydi. Bu şekilde hem daha fazla hedef kitle odaklı olacak, hemde spam şeklindeki tanıtıma son verilecek. Sürekli aynı ürünler yeni konular açılarak tanıtıldığı...
  14. ict3055

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk İşim olmasa ben bile gitmeyi düşünürüm Burak abi, gayet eğlenceli olacağını düşünüyorum. Boloff Başkanı İrfan Bilgin'e gaz veriyorum bakalım. Belki kulübümüzü temsilen katılır. :) Tabi sadece form doldurmakta yetmiyor seçmeler falanda var.
  15. ict3055

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bende öyle umut ederek yazdım, umarım olur :) offroadcuların şuursuz alkolik ve toplum tarafından dışlanan insanlarla aynı kategoride anılmasını kabullenemiyorum.
  16. ict3055

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Nasılsınız millet, herşey yolunda mı? Duster'lar da sıkıntı var mı? Bir ara bayağa karışmıştı ortalık :D
  17. ict3055

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Asıl ben teşekkür ederim...
  18. ict3055

Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır

Ynt: Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır 37 takarsın İnşallah! ::) :o
  19. ict3055

Türkiye'nin 4X4 lastik ve jant merkezi....

Ynt: Türkiye'nin 4X4 lastik ve jant merkezi.... Merhaba bana 16 jant lazım. geldiğinizde takip ederim hayırlı işler.
  20. ict3055

Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır

Ynt: Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır Sina takipteyiz :) Selamlar :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.