Arama sonuçlarınız

1. EylülNisan

3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Geçen yıl bungalowda kalan arkadaşlara sorum : Battaniye getirmemize gerek var mı, soğuk olur mu ? Çarşaf vs. gibi ek malzemelere gerek var mı ? Elektrık prizi var mı ?
  2. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Görüşmek üzere.. İyi geceler, Eşinize de selamlar..
  3. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Tabiki, irtibat kuralım diye verdim, yarın on olurum, planlarız... Şimdilik iyi geceler,
  4. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Okeydir, perşembeden haberleşiriz, tşk..
  5. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) msn adresim: ynoray@mynet.com, yarın kontak kuralım. Umarım yolu da biliyorsundur :)
  6. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bir kişi isen alabiliriz tabiki :)
  7. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bizde sabah karşı yola çıkmayı düşünüyoruz Şişli'den, yolu da bilmiyoruz, bize uyar, başka arkadaşlarda varsa bize uyar konvoy yapalım. Bu arada bir kişilik boş yerimiz var.
  8. EylülNisan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz...
  9. EylülNisan

Ynt: 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ödemeyi öğlen yapıp, dekontu mail ile göndermiştim. Beni de bungolow listesine eklerseniz sevinirim. Nuray Gür ( 2 kişi) ödemesi yapıldı
  10. EylülNisan

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ben ve arkadaşlarım, şuan için 1 araç. Ctesi sabah erkenden yola çıkmayı planlıyoruz. Mini bir konvoy yapabiliriz..
  11. EylülNisan

Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007)

Ynt: Ayder Ve Yukarı Kavrun Yaylaları (27-28 Ağustos 2007) Aslında cadır kurabilirsiniz camping alanları var Ayder'de, ama kışlık cadır olmasında fayda var genelde soğuk ve yağışlıdır. Ben elimden gelse her yıl gideceğim, öyle huzur veren öyle doğal bir yer Ayder...
  12. EylülNisan

Rajhastan (Batı Hindistan)

Ynt: Rajhastan (Batı Hindistan) Hindistan cidden cok özel bir ülke.Umarım 3. kez gideceğim bu yıl, ama bu sefer gezmeyip GOA'da uzun uzun dinlenmek için... Kerala da oldukça etkileyici bir bölge ve yapacak görecek çok şey var, Indianın çoğu bölgesini gezdim, en keyif aldığım yer kerala idi...
  13. EylülNisan

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Ben de ilk kez katılacağım,bakındım forumda ama net adresi göremedim sonrada mı duyulacak. Birde ortalama hızla İstanbul'dan ne kadar sürer, ona göre çıkalım ?
  14. EylülNisan

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Mahmut Dağı Kemalpaşa-İzmir

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Mahmut Dağı Kemalpaşa-İzmir Gidecek olanlar için çok keyifli olacağa benziyor :)
  15. EylülNisan

Mercanların Büyüleyici Dünyası

Ynt: Mercanların Büyüleyici Dünyası Harika fotolar, teşekkürler paylaşım için...
  16. EylülNisan

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Kaş kanyon, hala :) Oradan sırt üstü, baloncular arasından, yavaş yavaş inmek her seferinde bambaşka keyif veriyor. Özledim kaşı :(
  17. EylülNisan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
  18. EylülNisan

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Bende bungalow tutmak istiyorum fakat, öncelik cocuklularda oldugundan bekliyorum ama bu seferde yer kalmayabilir, :( Ödemeyi beklemeden yapsam mı acep ?
  19. EylülNisan

Arkanızda neler olduğunu gösteren kask

Ynt: Arkanızda neler olduğunu gösteren kask Cidden güzelmiş, her ne kadar arkayı nasıl göstermiş olduğunu anlamasamda ( araştırım bakim ben de :) ) , fiyatıda diğer iyi kasklardan farklı değil ki bunun özelliği çok daha fazla... Çok teşekkürler paylaşımınız için...
  20. EylülNisan

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, ben de geldim gezmeye :) Sualtı ile aktif olarak ilgileniyorum (advanced dalgıcım kısmetse bu yaz rescue driver eğitimi alacağım ) , motorsiklet tutkum var ama sadece scoterım olduğu için, uzun yola ancak 2. kişi olarak arkada eşlik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.